• Muhabbet
  • Rüyamda hep eşimin aldattığını görüyorum😭

Oldu bu 6 7 kere evlendigimizden beri rüyamda hep aldatılıyorum çok ağlıyordum rüyamda hem çok seviyorum hem gitmek istiyorum hem gitmemek ağlayarak uyanıyorum gözlerim ıslak şekilde 😭😭 neden böyle oluyor ya hiç böyle şeyler düşünmüyorum bile

Queen_Mommm ay bi kac kere banada oldu kalktım adami yoldum oda diyo zavallım ne oluyo diyo bide pişmiş pişmiş suratıma bakıyodu ama affetmek istiyordum gidemiyodum

• [silindi]

Queen_Mommm bilincalti cnm sürekli dusunuyorsan ondan bilinc altına giriyor olabilir

Queen_Mommm eşini kaybetme korkusu olabilir sende. Ya da kıskançlık 🙃 ya da eşini cok yakışıklı buluyorsan istemeden de olsa bilinçaltına işliyor, bende ne zaman eşimi takım elbiseli yakışıklı görsem rüyamda hep kızlar eşimin etrafinda oluyor 😂😂

Sedaa 🤣 kaybetme korkusu olabilir seviyorum adamı yani baksana beni aldatıyor hala seviyorum gitmek istemiyorum 😁

Queen_Mommm bence sürekli burda okuduğumuz postlar yüzünden bilinç altımıza yerleşiyor. Altında bişey arama yani😂 geröi bende böyle rüyalar görünce bütün gün trip atıyorum yazık ne olduğundan bile haberi yok😂

Queen_Mommm çok takılmamak gerekir böyle rüyalara bilinçaltının oyunu hep bunlar 😀 tartışma olduysa aranızda o gün ya da çok kıskanç isen böyle şeyler görmen muhtemel. Eşimde tartışırsak ve yatağa küs girersek hep benimle ilgili ilginç rüyalar görür bir de ordan tavır yerim🥲

Queen_Mommm ben de gördüm çok gördüm bir de gerçekmiş gibi adamı sık boğaz ettim ama sağ olsun o alttan aldı. Bence normal. Hamileyken de eşimin kızımı kaçırdığını görüyordum sabah kalkıyordum kavga ediyordum😂

Queen_Mommm Biara benimde çok gördüğüm bi rüyaydı.Eşimizi bence kiskandığımızdan ve yuvamızın yıkılmasını asla istemdiğimzden kaynaklı ruyalar diye düşünüyorum.Allah gerçeğini kimseye yaşatmasın hirbirzaman🤲Rüyası bile berbat

Mirinda 😁 yok kız ben trip atmıyorum ama ne bileyim kötü bir his ya

Ariel kıskancım çok seviyorum asla ayrılmak istemiyorum ondan olabilir 😁 eşime anlatıyorum rüyamı gülüyor 😁

Queen_Mommm Anlatma bence eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokarsın mazallah.Ben bikere anlattım baktım pis pis sırıtarak belkide olabilir neden olmasın gibisine bi laf söyledi oracıkta s’'çtım ağzına.Bidahada görsemde anlatmadım🤐

Queen_Mommm aynisi bnde de oluyordu sbhlari uyanip resmen esime tekme atiodum sinirimden snr uyuyo numarasi yapiodum 🤣🤣🤣 ama simdi cok ilginc bi sekilde cocuklarimi goruyorum surekli ya kaciriolar ya biyerden dusuolar ya bisey oluo onlara aglaya aglaya uyaniorum gun icinde surekli aklimda ya onlara bisey olursa korkusu o yuzden cocuklarimi evin icinde bile rahat birakmiyorum biri 3 yasinda biri 1.5 yasinda 2 oglum var resmen cildirmis gibi davraniyorum bisey olcak onlara diye sanirim psikologa gitmem gerekiyor asiri derecede panik atak ve evhamli oldum Rabbim korusun evlatlarimizi ins korktuklarimizla sinamasin bizleri belkide surekli okudugum haberler poatlar forumlar yuzunden bilinc altima isledi bunlar ama basa cikamiyorum artik ve surekli yapmayin etmeyin oturun diye bagiriorum artik bi yardim almam gerekiyor sanirim 😞😞😭😭😭