Kimsemkimimyaw Kayinvalidemde kaşlarını aldrmaya gidince görmus bitane suriyeli kadn butun vücuduna agdadan sonra pudre sürdürmüş falan çalışan kadn anlatmis adamlar seviyo zaar yaa😂😂😂
Leyliiiiiii Maalesef ust katımda Suriyeli oturuyor 2 aydır ne laftan anlıyorlar ne sözden çarşamba günleri bizim apartman Suriyeli geçidi oluyor resmen kadınlar evde toplanıp matine gibi birsey yapıyorlar çıldırıyorum varya o gürültüyü size anlatamam her hafta hepsinde 3er 5er çocuk birde yüksek ses müzik nereye kadar sabrederim bilmiyorum
Annesivekizi aydrm benim eşim de birinden duymuş Suriyeli karısı adam eve geldiğinde önce yemek mi ben mi diye soruyormuş🤣🤣 erkeklerin yabancı kadın merakı değil de böyle ilgi alaka merakı var. Ki o kadınlarda var ben normal karşılıyorum açıkçası. Herkes ister evde bakımlı kadın görmek. bi de bize bak saçımızı süpürge etmekten çalı süpürgesi gibi dolanıyoruz evde
Gecece Ayysssn evet yaa o kadar pislerdi ki 2 gün kaldık sadece ekmek yiyebildik 🙈 yollarda çöp konteynırı yok tuvaletlerinde taharet musluğu yok değişikler 😂
Popy_ aydrm bence onu söyleyen kişinin tek derdi cinsellik e Suriyeli kadınlar da yemiyo icmiyo kedi gibi yapıp yapıp doğuruyo başka dertleri yok yap yap sal ortaya
Cicilibicili aydrm akılları fikirleri o işte cidden memleketmde bizim nüfus kadar da onlar var Bi ic camasircilar var ağzımız açık kalıyor ama bi o kadar da pisler gece yatmaz sabah kalkmaz misali insanlar yazın seslerinden uyuyamıyoruz çocuk desen yapıp yapıp atıyorlar yolda elinden bile tutumuyorlar caddede vs sözde bizden Müslümanlar tanidik bir Suriyeli kadın evli olduğu halde 4 cocugu vardıgaliba ayrıca 2 tane de kürtaj yaptırdı o işi yaparken iyiydi çocuk olacağından habersiz sanki aptallar korunmayı bile bilmiyorlar adam akıllı. bizim erkeklerimiz bu yönlerini göremiyorlar onların da akılları şeylerinde olduğu için…
Ariel aydrm açıkcası ben nerde pespaye bir adam varsa duyduğuma göre onlar Suriyeli kadınlarla evli ya da evlenmek istiyor.. okumuş ya da kendini geliştirmiş aynı zamanda iyi bir adamın onlarla evlenebileceğini düşünmüyorum. Bu durumda koca göbekli pis heriflerin türk kadınlarıyla evlenip onların hayatlarını karartmamaları da isabetli olmuş 😏
SWiNDLER aydrm bende kadınlar konuşurken duymuştum kadınları evde dansöz kıyafeti giyip kocaların karşında oynuyorlarmış.
BerlinerBol88 SWiNDLER bunu özel iç çamaşırı vs. Giymekten farkı yok bence bu da onların özenmiş halı
ketenprenses aydrm benim bildiğim kadarıyla duyduğum kadarıyla evde saçları açık, uzatiyorlar saçlarını rofle falan yapıyorlar saçları bellerine kadar ama dışarda süslenmiyorlar evde oyleler ve yemek yapmayı bilmezler pasaklilar falan 🤣🤣
Esmerkiz39 ketenprenses Bize ozel ders icin hoca gelmisti carsafli sureyeli iceri bir girdi ter kokuyor temizlik sıfır ama carsafin altindan askili gogsu açik cikti şok olduk 😂😂
Manuka10en ketenprenses bende pasaklı olduklarını düşünüyorum, e yemek yapmayan evini temizlemeyen çocuğuyla ilgilenmeyen kadın ne yapar. Akşama kadar süslenir kocasını bekler🙄Bizim türk erkeklerine de böylesi yaraşır işte. Kıllı göbekler😂😂
Nazen aydrm bizim mahallede çok Suriyeli var inanır mısınız onlr iç çamaşırlarını asınca ben utanıyorum resmen sergiliyorlar ve dayımın bi kiracısı perdeyi hafif açık unutmuştu bizde kaldırımda oturmuş arabayı bekliyorduk arkamı dönmemle dansöz kıyafeti kıvıran biri gördüm adamın karşısında nasıl kaçtım anlatamam😂yengem dedi oo bu neki gece beynimizi şişiriyorlar aynı şekilde kaynanamın kiracısı daha çocuk resmen ve evde kesinlikle eşortman bilmem ne giyinmezdi her daim hazır geziyordu kışın kaynanam ona demişti üşümüyor musun bari bi sabahlık giyin😂yok biz ateşliyiz dedi😳anlayacağın hepsi azgın ve gerçekten çoğu kişide fark ettim evlerine geçtikleri adamı evlide olsa illa ayartıyorlar Ha bide bizim için ne diyorlar Türk erkekleri lokum kadınları bkum pislikler bokumuzu yesinler evlerine de pislikten kokudan giremezsin leş gibiler anca s*** Ay çok uzun oldu 😂
Nazen Nazen ay bide heryerlerine vücut fondoteni bilmem ne sürüyorlar yenilebilir iç çamaşırları yenilebilir göğüs dövmesi😂😂
ZRaporu Nazen ulan bunlar bu parayı nereden buluyorlar ben onu anlamadım. Sığınmacı değil mi bu arkadaşlar? Devletin yardımını seks aletlerine mi harcıyorlar?
Boncukkk aydrm bende duydum o sözleri ve evlenende çok süriyeli herkezden nefret ediyorum o kadar yani bi an önce defolup gitseler keşke ve evet kocalarına bakımlı oldukları kadar evlerini de b*k götürüyor afedersiniz onlar temiz falan değiller leş gibiler sadece leşliklerini parfüm ve makyajın kapatacağını sanıyorlar Hataylı olduğum için çok musallatlar oraya ondan bu nefretim
bitterdelisi24 aydrm Suriyelilerin kaldıkları evi gördükten sonra .. yani kadınları ne kadar temiz olabilir ne kadar titiz olabilir ????? Kusasım geldi defolup gidemedıler bi
3annelif aydrm cinsellikten iğrendim onların düşkünlüğünü öğrenince 😂😂ben de birinden duymuştum gecede kAç kılığa giriyorlarmış ve evleri çok kalabalık ya diyelim çiftin canı istedi direk odaya geçiyorlarmış misafiri umursamadan ve kapılarının arkaları hep gecelikle doluymuş hayır o kadar Çocuğun içinde de nasıl beceriyorlar o işi e bizim erkekler heves ediyor da kendileri bir çocukları olsun karısının yanına yanaşmaz yok annesin muhabbetine anlamıyorum bende çok dolmuşum😂
Cleopatra aydrm Erkeğe hizmeti seven yapıları var(köle ruhu,bastırılmışlık),türk kadınının tarihi belli(özgür ruh),gerçi bizim kadınlarımıza da son dönemlerde bakınca çokta bir fark yok aslında😄🤷🏻♀️
Findukkk Tek amaçları erkeği mutlu etmek olan SEX Kölesi onlar benim gözümde !! kadından önce insan olmak , saygı duyulan olmak gerek !!
Esmerkiz39 aydrm Valla benim kocam nefret ediyor kadınından da erkeginden de suriyelinin. Hatta midesi bulaniyor desem abartmis olmam 😂😂😂 Abii merak falan yok saçmalama ya bir kaç kisi icin herkesi ortaya atma bence cunku benim etrafimdaki herkeste nefret ediyor erkekler 😁