Genelde 3.gun takiyorlar devlet hastanesi takmiyor sanirim yani ben gittigimde oyle demislerdi
Spiral hakkında bilgi
bebelihayat nasıl takmıyor özel de mi oluyor sadece siz taktirdinz mi fiyat nasıldı
Kızlar
Üstte kalsın diye yazıyorum, bende merak ediyorum devlette taktirmayı düşünüyordum takmiyorlarmiymis
Devlet hastanesi takıyor canım benim ben 1 sene boyunca kullandım devlet hastanesinde taktırdım ama 1 sene boyunca hiç adet görmedim onun için çıkartırdım sonra hapla korunmaya başladım ve şuan hamileyim 7 buçuk aylık
Ebru4 hemen takıyolar önce beta hcg alıyorlar ben adetlik gitmedim belki senden almazlar bilmiyorum sonra sonuc cıkınca bana hemen taktılar
seniseviyorum Hap ile korunduğunuz halde mi gebe kaldınız ?
Aile sağlık merkezlerinde takıyorlar
Deleted16 evet ilk önce çoçuk istiyordum spraili çıkarınca ve agustosta hamile kalmıştım ama düşükle sonuçlandı maalesef kimyasal gebelik miş ondan sonra hap kullanmaya başladım diger adet günümde adet olmayınca 3 haftalık hamile oldugumu ögrendim
Ebru4 ben İstanbul’da Zeynep kamilfe taktırmıştım önce kan veriyorsunuz 2 gün geçmeden çağırıp hemen 5 dk bile sürmeden takıyorlar basit bir işlen sonra 1 ay somra size en yakın hastanede kontrol ettirebilirsiniz
Ebru4 devlet hastanesi takıyor, gittiğin gün takıyorlar. 2 dakikalık bir şey ve acı hissetmiyorsun. Normalde regl sancısı çekiyorsan taktırdıktan sonra bir tık fazla sancın olur. Reglin uzun sürebilir ilk aylarda çok normal yavaş yavaş düzene girecektir. Başka merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin 🙂
Devlet hastanesi takmıyormuş benim yaşadığım yerde il sağlık müdürlüğü ve özeller takıyormuş ben 3 hafta önce il sağlık müdürlüğünde ücretsiz bir şekilde taktırdım
seniseviyorum bende taktircam da korkuryirum biraz hem acıyacak diye hemde annemler taktırmami istemediği için bidaha çocuğun olmaz felan yapıyor :)
Kuzulkurt teskker ederm sizde takılı mi yada ne zamandır var normalde adetim sancılı geçmiyor ama yoğun bir kanama yaşamıyorum taktımak istiyorum çünkü 4 5 yıl çocuk düşünmüyorum annem kayınvalidem kafamı karıştıryo enfeksiyon kaparsin vücuduna gelmez sürekli kanaman olur gibi yada tekrar çocuk istersen olmaz gibi gibi yoksa yarın taktırmak istiyorum
bayangamzelili bende yarın taktırcm kan isterlerse ertelenir yoksa takılır tırsıyorum da biraz