Deleted16 Deleted_1 Demişlerdir. Sütüme kadar beddua ettiler. 😀 Bu kadar aşağılık bir topluluk. Burayıda yakın zamanda sileceğim zaten. Her şeye çabucak sinirlenen ben gibi biri için bir yer değil 😀😀
Deleted_1 Deleted16 boş ver ya takma sen kötü bir şey dememişsin ki bedduları kabul olmaz unutma ameller niyetlere göredir biz seni biliyoruz burayı silme ya şurda ne güzel sohpet muhabbet ediyoruz 😘
bitterdelisi24 Deleted16 kim karşıysa cıksın ortaya delıkanlı gibi 😂😂 işi gücü yok demekki yorum siliyo 😅 bu arada cuma vakti buyuk konusma kurban olam 😀
Deleted16 Deleted_1 Aynen öyle aşko hiç moralimi bozmuyorum inan ki söylediklerim içinde pişman değilim. 🙏🏼😘😘
fistikli_gaymakli_baklava Deleted16 😆😆az güleyim istedim ne zamandır hiç oraya takilmiodum ama bulamadım ki 😆
Deleted16 Deleted_1 aynen valla hesabımı askıya aldırana kadar çatlatmak isterdim gacıları da neyse 🤣 bebecikleri yeterince çatlatıyomuş anneleri 🤣🤣🤣
Deleted16 fistikli_gaymakli_baklava bak beybi ama sonra gelip bende mama veriyorum keşke böyle söylemeseydin deme 🤣 amacım mama vermeyin demek değil. Sütün yetiyorsa gereksiz yere mama verme demekti 😀 hoooh 🤪
fistikli_gaymakli_baklava Deleted16 anladım zaten yorumlarından millet başka yöne çekmiş hep konuşmaları onnasil lafları kız beddualar linç etmişler seni kıyamam lafı başka anlamışlar 😆😆😆
fistikli_gaymakli_baklava Deleted16 et valla ama komikti yaa lafının anlasilmamasi o kadar insan biride hak vermez mi😆😆
Deleted16 fistikli_gaymakli_baklava Yabancıları kabul etmiyorlar aralarına 😀 doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış 🤓
fistikli_gaymakli_baklava Deleted16 doğru orda belli bir kitle var sadece onlar konusuo sürekli 😆😆 doğru söyleyen her yerden kovulur ki 😆😆 yalan söylemek lazım arada