Ne olduysa doğum dan sonra olsu Yaaa sonunda kafayi yiycem artik bunu düşünmekten başka bireye odaklanamaz oldum bu kaçıncı postum bilmiyorum, daha ne yapayım süslen dediler süsledim tahrik ettim yok, konuş dediler konuştum sordum yok, sen yaklaş dediler ben yaklastim yok yok yok tik yok doğumdan sonra 6 ay da sadece üç defa ilişkiye girdik ondasa birinde ben yaklastim ikisinde zoraki şekilde o yaklaştı sordum neden istemiyorsun diye oda sen annesin çocuk var yapamıyorum dedi anlayış göster dedi tmm dedim ama hicmi düzelmez çocuğun yanında yapamıyorum dedi odasinida ayırdım ama yine yok ya yaklaşmiyor konusu dahi geçmiyor ne yapayım artik şaşırdım kaldim gururum kırılıyor benimde ihtiyacım var benimde çok canim istiyor bu defa insan başka şeylere yöneliyor valla en son o yaklaşirsa reddetip, bu sadece senin ihtiyacın olan birsey degil bu şekilde ben kendimi kullanılmış hissediyorum canin isteyince yaklaşıp canin istemeyince aylarca uzak kalamazsin benimde ihtiyacım var beni farkli şeylere itiyorsun dicem ne anlarsa anlasın artik başka yolu kalmadi Allah aşkına beni biraz rahatlatin düzelir deyin bu böyle gider mi?