fistikli_gaymakli_baklava iyi tamam beh😂
Günlerden yediğimiz hurmaların bizi tırmalıycağı gün 7 ocak nikahı kıymışız bir gün geçmiş durmak olurmu illa ıssız bi yere gidilcek 😂
Bi harabe ev vardı arkasıda müsait gelen yok giden yok sadece biz varız gittik bide baktımki çukurlan var böyle yatay sıra sıra dizmişler niye yaptılarsa dedimki çıkarken dikkat et içine falan girmesin teker neyse artık durduk çekirdek kola cips abur cubur yedik durduk onları yerken birbirimizide yedik basbaya saat oldu 12 ye doğru yola koyulcaz anama babama yeterince utanmazlık seviyemi aştım😂😂 arka koltuktan geçtik öne yola koyulduk birden pat diye bi ses geldi ne olsa beğenirsin evet o 😂
Bi saat napcaz diye şaştık beştik keserlermi denemedik kirkolarmı denemedik yok olmadı beceremedik bizim manyak kuzenimin oğlunu çağırıyım yardım etsin diyo duydum duyduğum gibi olmaz hayır sen delirdinmi ben kimin yüzüne bakcam falan neyse çağırmadık tesadüf eseri heralde biz gibi olan birileri denk geldi sellektör falan yaptık adam bize doğru sürdü birlikte yanlarına gittik çukura düştük dedik neyse yardım için indi arabadan yürürken siz evlimisiniz dedi ben evet eşim hayır diyo bak korkuya bi yandanda tekin değiller ben diyom korktum valla diye eşim diyo çaktırma bende korkuyom😂😂😂 adam dedi artık bacım üşüme sen bizim arabaya bin bi kere binmedim ikinci kez söyledi bende bindim şimdi korku var bi yandada baktım arabada kadın işi büyütmüşler içki içiyolar😂😂 lan allah belanı vermesin senin ne işin var burda dedim kendi kendime ama mecbur katlandım sonra kadın dedi gel bizde itelim diye çıktık adam direksiyon da eşim kadın ben itiyoruz hele şükür çıktı rahat bi nefes aldık onlar yoluna biz yolumuza yallah yol boyu güldük buda böyle geçti tabi eve geç gittim ama bu yaşadıklarımızın yanında o hiç bişey😂