fistikli_gaymakli_baklava bitterdelisi24 mecaz anlamda s.cma denmişti sanki ama sen baya baya s.cmissin be ilk gerçek anlamda kullanan sen oldun 😆😆😆
bitterdelisi24 fistikli_gaymakli_baklava başlığı okudum yorumları okumadım :) bende normal sıcmak sandım 😂 MECAZ anlamda oldugunu düşünemedim 🤦🏽♀️😂
fistikli_gaymakli_baklava bitterdelisi24 tek gerçek anlamda kullanan kişisin tebrik ederim seni ama çok tatlis anlatmışsın en samimi yorum seninki olmuş ☺️☺️☺️
bitterdelisi24 fistikli_gaymakli_baklava kahkaha attım ya 😂😂😂 buna bırgun ayrı bi post açalım biz 😂😂😂
fistikli_gaymakli_baklava bitterdelisi24 bencede en kısa sürede s.cma hikayelerini qnlatan bir post açıp beni etiket yapmalısın kesin okunma rekoru kırar bak solim dimedi deme 😆😆
bitterdelisi24 fistikli_gaymakli_baklava birgün de okuldan geldim annem evde yok zile basıyorum basıyorum acmıyo kimse .. yol boyunca tutmuşum zaten sonra neyse :) :) birde bikere kamyonda 😂😂 😂😂😂 neyse 🤦🏽♀️😂😂😂neyse şiii 😂😂😂 ömrüm saga sola sıcmakla gecmıs 😂😂😂😂😂
fistikli_gaymakli_baklava bitterdelisi24 şimdi gülmekten milleti uyandiracam sen s.cmak için gelmişsin kizzz dünyaya habire micion😆😆😆😆
sosyolog1kadin bitterdelisi24 ya offf gülmekten ağlıyorum şuan ahansn🤣🤣🤣🤣😂😂kız çatlıyacam ya en iyisi seninki okur okur gülerim 😂🤣🤣bu programa çıkıp bunları anlatsan ünlü olursun🤣🤣😂😂