bitterdelisi24 fistikli_gaymakli_baklava haha 😂😂 bitterli mıçıı 😂😂 valla anlatsam roman olur :) bikere de hristiyanların mezarına işedim Allah affetsin 🥲 sus sus valla sus :))
fistikli_gaymakli_baklava bitterdelisi24 bunda ağzımı ısırdım cidden mi qizzz 😆😆😆😆şaka yapior olmalısın
fistikli_gaymakli_baklava bitterdelisi24 qiz sen hiç normal tuvalete iseyip micmion mu hep etrafa dünyayı b.k götürdü senden ötürü
bitterdelisi24 fistikli_gaymakli_baklava yook ya ciddiyim :) ben gezılere cok gıdıyordum babamdan öturu 😂😂 gene Çanakkale’ye gitmıstik benım tuvaletim geldi .. otobus kalkıcaktı :) hrıstıyan mezarlıgını ziyaret etmıstık bende aceleden oraya yapmıstım .. küçüktüm ya 🥲 allahtan erkek degılmısım yoksa anasını ağlatırdım heryerın 😂😂😂😂
fistikli_gaymakli_baklava bitterdelisi24 kız olduğun halde aglatmissin erkek olsan kim bilir daha neler ederdin dünyayı b.k götürürdü sende isteyecek yer bulamadım mezara da isedin ya bacı helal sana 😆😆isemedigin yer kaldı mı acep🤔🤔🤔
fistikli_gaymakli_baklava bitterdelisi24 😆😆😆Allah’tan kızsın sidikli derlerdi saa sonra hiç normal tuvalete yaptın mı hep etrafa yapion da 😆😆
Dolunayy Yorumcuanneniz ahahahaha şey gibi oldu . Ne çok bok biriktirmişsin içinde 😂😂😂😂 ya bu post çok iyi olmuş . Bende gülmekten altıma s..😂
fistikli_gaymakli_baklava Yorumcuanneniz hep s.cmis ortalığa demezler mi hiç mi tuvalete yapmadın diye hep bulduğu yerlere 😆😆😆
Mirinda bitterdelisi24 hahahaha aşkım sıçma hikayesi dediği öyle sçma değil ya😂😂 hani aha sçtık dediğin anlar vardır ya ondan bahsediyordu😂 insanın niye b*kla bu kadar çok anısı olur ya😂
bitterdelisi24 Mirinda 🥲🥲 bende suan bunu sorguluyorum:)) erkek olduğumu düşünmek bile istemiyorm :)))
TombulHatun bitterdelisi24 ah benim kuzum ya kendi kendini nasıl ifşaladın böyle çok tatlısın, bende yazdıklarını okurken altıma işeyecektim eşim diyorki sabah sabah neye gülüyorsun millet arabanın içine bakıyor 😂😂😂😂
bitterdelisi24 TombulHatun bende böylece mecazi anlamda sıcmıs oldum 😂😂😂nsan bir yorumları okur once yok.. baktım sıcma postu hemen döktürdüm 🤷🏼♀️😂😂keske benım gibi biri daha düşse bu tuzaga 😂😂
Aybenlolo bitterdelisi24 meğer ne çok pok biriktirmişim içinde tutamamış salmışsın her önüne gelen yerde 😇😇allahım okurken yarıldım gülmekten yaa