bitterdelisi24 Nietzsche aslında izlerim ama o bölümü izlemedim :)) o adamın mecazi anlamda sorucagını düşünemedim direk sıçmaktan girmıstır dedim 😀😅😅
Deleted19 bitterdelisi24 kız her bölüm soruyo sıçma hikayesini adam gevşek zaten ne muhabbetler ne muhabbetler 😄
bitterdelisi24 Deleted19 çirkın ama komık cidden :) bende bazen takılıyorum videolarına baya sarıyooo .. ama nerde bi beyaz 😞 ah ah her cuma beklerdim onu hayatımın en güzel günleriydi 😀😅😅😅
Deleted19 bitterdelisi24 tabiki beyaz Show efsaneydi ya bende cok severdim onu 😊Bi ara tekrar başlıcak falan diyorlardı ses çıkmadı sonra 🙁Kanal d afara diye bi program çıkmış yeni izlemedim de fragmanı gördüm beyaz Show andırıyor diyolar
bitterdelisi24 Deleted19 işte bır seyın devamı gibi olunca ızleyesim gelmıyo beyazın çakması gibi :) adam senelerce program sunmuş demekki tükenmiş 😂 hersey bızım çocukluğumuzda guzeldi ya
bitterdelisi24 Aryasya 😂 bende okuyunca kendıme sasırdım :) ne cok sıcmsıım 😅 daha saymadıgım neler neler of .. allahtan çocukmuşum 😎😎🥸😂😂
fistikli_gaymakli_baklava @bitterdelisi24 Aaa gördün mü bitter post senin için sabitlenmiş s.cma hikayen çok beğenilmiş canm tebrik ediorum seni başarılarının devamını diliyorum 👅😛😆😆