sosyolog1kadin bitterdelisi24 ya offf gülmekten ağlıyorum şuan ahansn🤣🤣🤣🤣😂😂kız çatlıyacam ya en iyisi seninki okur okur gülerim 😂🤣🤣bu programa çıkıp bunları anlatsan ünlü olursun🤣🤣😂😂
bitterdelisi24 sosyolog1kadin zaten bana sorsa ben bunları anlatırdım sanırım 😀😅😀😀 oda dinlerdi .. bitene kadar :) sonra şimdi gerçekten sıctın derdi 😀😀😀
fistikli_gaymakli_baklava bitterdelisi24 mecaz anlam olmaktan çıktı artık s.cmak millet senin s.cisini konusuo 😆😆
bitterdelisi24 Aryasya 😂 bende okuyunca kendıme sasırdım :) ne cok sıcmsıım 😅 daha saymadıgım neler neler of .. allahtan çocukmuşum 😎😎🥸😂😂
Ruzgarin_kadini bitterdelisi24 bitter senin s.çma hikayelerini uzunca bir süre unutabileciğimi sanmıyorum 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
bitterdelisi24 sosyolog1kadin valla böyle şeyler yazıp da bana hala tatlı demeniz 🥰😂😂 ruhumu acayıp oksadı ❤️😂😂😂
sosyolog1kadin bitterdelisi24 ay nolacak kız çocuk aklı işte. Bende de bahçede sıçma hobisi vardı 🤣bi kaç kere yapmıştım köşeye ağaçların arkasında saklanır yapardım güzel olurdu sjsjsjdkk😂😣😣
Ruzgarin_kadini Eskobar kız yok beee posttaki diğer hikayelere gülmediğim kadar bitterin s.çma hikayelerine güldüm 😂😂😂😂minnoş minnoş nasılda sıraladı kimşn aklına gelir kavga ettiğini kardeşinin yatağının kenarına s.çmak kalkınca üstüne bassın diye😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂