Arkadaşlar aslında eşim ailesinin ağızına bakmasa iyi bir çifttik yafa esim de de rolculuk vardı ailesinden sanıyorum bilemiyorsun insanları.. zaten ev ustunde köyde kaliyorum alışamıyorum 5 yıldır bu sorun daha çözünmemişken zaten her hafta bunun da tartışması olur, geleyim asıl konuya annesinin menfaatçi numaracı olduğunu anladigimdan beri sevmiyorum oğluna oynuyor hep şuram agriyor buram agriyor ama gezmeye gelince ağrı gidiyor birden, ben köyü ev üstünü istemiyorum benim yanimda olmadi hic bir kadın olarak beni desteklemedi sürekli “Heee senin ağzımla oglu mu mu kovayim” der. Bende bütün iyi niyetimi cektim hiç-bir işine kolayca elimi atmıyorum daha oğluna da annesinin numaracı insan kullanıcı olduğunu söylüyorum. Oglu benim dizlerim ağrısa bana acimaz hasta oldu ona baktım aylardır her iş bendeydi kendisi yüzünden oldu biliyor bunu bana acimaz anasına acır üstüne de anneme inanmıyorsun o yüzden Allah sana da verdi diyor utanmadan. Bu son günler annemin evindeyiz misafirlikteyiz annem benden birşey yapmamı istiyor mesela şu komşuya git kızım yardimci ol temizliğine hasta diyor benim eşim yollamıyor senin çıkarın için karimi çalıştıramam gelinin gelsin yapışın der mesela apartman sırayla yıkanır merdivenleri ben yıkayacam bu hafta bana ne annenin işinden para versin yikattirsin de… ben Annemin evinde annem benden birşey istediğinde ben yapamayacak miyim sorarim size ??????