nezakethanim elalem ne diye böyle saçma eziyet gördüğün bi evliliğe devam et o zaman nerde yaşarsan yaşa bu dünyaya 1 defa geleceksin Allahın sana emanet ettiği cana bedene zulm edemezsin bu hakkı kimseyede veremezsin diğerlerini bilmem ben olsam saniyesinde boşanırım net çünkü ben bi anneyim kızıma böyle bi hayatı empoze edersem kızımda ilerde kendine böyle bi hayatı seçer çünkü normal gelir oğullarımda ilerde eşlerine öyle kötü davrandıklarında annelerinden gördüğü ezikliği bekler eşlerinden ha şayet çocuklarım olmasaydı eşimde anlattıklarının 1%100 olsaydı bana yaptığı ilk saygısızlıkta yine boşardım her halükarda boşardım yani ayrıca dul değil boşanmış bekar bi insan olursun ayrıca eksik etek değilsin taşı sıksan suyunu çıkarırsın ayrıca açık kapı gibi davranmazsan kimse sana açık kapı kullanalım demez neyse ne yazarsak yazalım sen kendine bu saçma evliliği layık gördükten sonra bize bişey demek düşmez ilçede yaşa nerde yaşarsan yaşa ayrı kafalardayız senin zihniyetini ben asla kabul etmiyorum edemem etmicem Allah yardımcın olsun gözündeki perde kalkarda gerçeklerle yüzleşirsin umarım ne evlilik senin yaşadığın gibi bişey ne de hayat ELALEM NE DER KİM BU ELALEM BANA FAYDASI NE KENDİ CAHİL CAHİL DÜŞÜNCELERİNDEN BANANE BEN NEDEN ELALEM İÇİN MUTSUZ Bİ HAYATA MAHKUM EDEYİM KENDİMİ😏😏😏