KirmiziOjeli tugce_byr süper,markası falan neydi memnun kaldın mı bide çok acıyor mu jawline, çok sordum ama merak ediyorum 😋
Geceninmavisi KirmiziOjeli ben teosyal markasini duydum ama arkadaslar hangi marka yaptirdiysa yazsa 😂⭐️
tugce_byr KirmiziOjeli markası juvaderm di çok acımadı dudak bir tık daha çok acıdı ama jawline hiç hissetmedim nerdeyse
tugce_byr KirmiziOjeli ben asiri memnun kaldim baya bir farkediyor goruntude benim hatlarim biraz yuvarlakti
KirmiziOjeli tugce_byr acımadıysa sevindim ya jawline bide burun istiyorum bakalım, son olarak yüzün büyüdü mü hiç?benimde hatlar öyle yüzüm büyük biraz kimisi diyo daha çok büyüyo yüz falan
tugce_byr KirmiziOjeli yüz hattım çok az genişledi evet normalde küçük suratım çene kısmı sivri olunca biraz daha büyüdü ama isterseniz çene kısmına daha az uyguluyorlar benim çenem baya bi gerideydi bende 2 ml dolgu kullandılar♥️
Popy_ KirmiziOjeli dolgu deyince aklıma ilk gelen diş dolgusu oldu 😅🤦🏻♀️mesele kilo alamama ile.yüz aşırı zayıf oluyor ya mesela elmacıkları dolgunlastirma mümkün mü acaba
Marbled Ruzgarin_kadini Ben de daha yeni diş dolgusu yaptırdım. Aklıma direkt bu geldi. Algıda seçicilik 😂😂