@MatiG hikaye kaldirilmis galiba 🥺 artık yazmayacak misin ? Sabırsızlıkla beklediğim , beklediğimiz için soruyorum , kendini iyi hissetmiyorsan tabiiki en önemli sensin … Son bölüm geldi de ben mi gormedim görmeden silindi mi yoksa 🥺

taricat bende onun için üyelik oluşturmuştum silinmesine üzüldüm tabi kendisi nasıl rahat hissediyorsa öyle yapmalı ☺️

• [silindi]

taricat birazdan bu postuda silerler dunde yazmistim sildiler tamamen kendini iyi hissetmiyorda olabilir elbette fakat bir aciklamq yapsaydi baribunca insan bekliyor yorum yapiyor sonuçta

• [silindi]

taricat birşeylerin yolunda gitmediği cok belli tabiki yazmayadabilir devaminida getirmeyebilir bir aciklama yapmak bu kadar zor olmasa.gerek😒

Sağlıkla ilgili bir sıkıntısı olduğunu son kez yazıp hikayeyi bitireceğini yazmıştı en son

8 gün sonra

taricat inanın ben de sürekli girip baktım hikayeye ne oldu diye merakta ettim kiddse de baktm yok sonunuda merak ediyorum ama birşey de diyemiyorum @MatiG

Ebrulicee Açıklama yaptı hamileymiş hamilelik ve lohusalık dönemi çok hassas o yüzden tekrar hatırlamak istemediğini söyledi