Cicikiz Hap kullanıyorum emziriyorum 11 aylık oğlum 3 bucun yaşında kızım üçüncüye hamile olmak istemiyorum yaaaa test yapmaya korkuyorum kızlar hamileysem nabicam
MAktay07 Cicikiz al benden de o kadar evde test var yapmaya korkuyorum 😅 adet diye sevindim ama kahverengi ve pembe akıntı gibi geliyor yerleşme kanaması mi diye korkuyorum suan
Safinaz Cicikiz bugun olursunuz bence ya. Bende hap bitince hep 3. Gun oluyodum. Artik 5 gunu buluyor bende ilk seferinde sizin gibi endiselenmistim
Cicikiz MAktay07 off ben doğum kontrol hapı da içiyorum ya kızımda da hep içtim bıraktım 8 ay falan hamile kalmadım sonra oğluma hamile kaldım dogurunca gene başladım hapa ama ya olursa diye korkuyorum
Cicikiz Deleted_1 ay inşallah canım Rabbim isteyene versin seninde olsun insallah bebde iki tane var ya başka düşünmüyorum ama olursa nabarim bilmiyorum doğum kontrol hapı da içiyorum ama korkuyorum ya
Deleted_1 Cicikiz Allah razı olsun inşallah canım herşeyin hayırlısı olmuşsada yapacak bir şey yok rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah 🌺🥰🤲🏻
Cicikiz Deleted_1 kız kafayı yerim delirim ölürüm nabarim ben ikisiyle zor başa cikiyorum nabicam ben ya
Deleted_1 Cicikiz öyle diyipte sonra iyiki doğurdum diyeni çok gördük nasipte varsa olur hiç üzme kendini herşeyin hayırlısı olsun inşallah 🥰🌺🤲🏻
Nazlicyhn Cicikiz hangi hapı kullanıyorsunuz? Emzirme stres gibi bazı durumlar geciktirebiliyor carezetta kullanıyorsanız o tamamen düzensizlik yapıyor
Nazlicyhn Cicikiz carezetta bende kullandım ve 15-16 ay hiç adet olmadım korkmayın haptan dolayı oluyordur☺️