Cicikiz Deleted_1 kız kafayı yerim delirim ölürüm nabarim ben ikisiyle zor başa cikiyorum nabicam ben ya
Deleted_1 Cicikiz öyle diyipte sonra iyiki doğurdum diyeni çok gördük nasipte varsa olur hiç üzme kendini herşeyin hayırlısı olsun inşallah 🥰🌺🤲🏻
Nazlicyhn Cicikiz hangi hapı kullanıyorsunuz? Emzirme stres gibi bazı durumlar geciktirebiliyor carezetta kullanıyorsanız o tamamen düzensizlik yapıyor
Nazlicyhn Cicikiz carezetta bende kullandım ve 15-16 ay hiç adet olmadım korkmayın haptan dolayı oluyordur☺️
MAktay07 Cicikiz ben aralıktan beri adet olmuyorum en son şubatta test yaptım negatifti . 3 gün önce kahverengi akıntı gibi geldi şimdi açıldı iyice rengi ben kanama dedimdi ama bugün falan hiç gelmedi ya bu yaşadığım yerleşme kanamasıysa diye ürküyorum.
Nazlicyhn MAktay07 carezzetta kullanırken adet olmamak çok normal ara verilmediği için adet düzeni olmuyor ben 15-16 ay boyunca hiç adet olmadım o hapı kullanırken
Safinaz Cicikiz bugun olursunuz bence ya. Bende hap bitince hep 3. Gun oluyodum. Artik 5 gunu buluyor bende ilk seferinde sizin gibi endiselenmistim
Cicikiz Safinaz inşallah hiç olacak gibi de değilim ağrım falan olur normalde anlarım kasik bacak bel falan yok ama