Etipetito Ya kızlar yep yeni sütyen alıyorum daha iki üç kere giydikten sonra tellerinin ucu çııkıyor teli çıkınca da sütyen çok kötü duruyor
Deleted19 Etipetito kaliteli sağlam marka aldığımda hiç cıkmıyo :) inanır mısın taaa lise zamanlarımda giydiğim sütyen benden kardeşime kaldı sağlamdı gayet 😄teli falan duruyodu 😄
eternallove Etipetito ben aldığım gibi çıkmadan dikiyorum ucunu yine de çıkıyor ya yara yapıyor bide tel batınca çıkarıyorum mecbur dik istersen dene bi
Etipetito Esmerkiz bende demirin çıktığı deliği dikiyom ama başka yerden tekrar fışkırıyor bu sefer 🤦♀️☹
Pandora Kaliteli olanlarda çıkmıyor genelde. Diğerlerini de dikmekten başka çare yok ama dikilen yerden bile tekrar çıkabiliyor
TombulHatun Etipetito ben toparlayıcı kullandığım için tellileri takınca ağzıma kadar çıkıyor gögüslerim 😁 telsiz de çok güzel duruyor 100 E/F beden olunca 😁 😁
Etipetito TombulHatun E bacım biz senin kadar şanslı değiliz bizim ki güzel durmuyor🤣🤣Şaka bi yama ne olucak böyle ya🥺
TombulHatun Etipetito Kız sus ne şansı Alah bu kadarını vermesin kimseye vallahi 😁 sütyen topu ile yıkaminimuma iniyor çıkma ihtimali kayınvalidem dikip diktiği yere de şeffaf oje sürerdi