Stilettolu hiç normal değil. Burda bi arkadaş 5 ay yanaşmayan eşi için aldatmadığını kendini tatmin ettiğini düşünmüyorum demişti.Kendini öyle kandırıyordu . Gerçekten hiç bir erkek boşalmadan durmaz. Video izliyordur aldatmıyorsa bile. Bir süre sonra ilişkiye girmeye üşeniyor bu tipler.

Stilettolu aman derdimizi nereye yazalım nereye söyleyelim. Bende artık saldım sanki elli yıldır evliyiz. Hatta yüzüne diyorum sanki elli yıllık evliyiz. Ne bileyim bacım nasıl olacak bende vazgeçtim. Dediğin gibi kavga ettık olmadı konuştuk olmadı. Salmışım artık bende nefret ettim

Yavrukedi ben de kendini tatmin ettiğini düşünüyorum. Telefonu hep ortada videoya dair bişey yakalamadım henüz.

Stilettolu kocalarınızı tedaviye ikna edemiycek kadar değersizmisiniz siz bu ilişkide ozaman bencede boşanın ilişki yahu sadece kocana özel onun insan nasıl durur mutfağa gelir demişin o geldiğinde sende tepki gösterdiğindedemi hiçbişey yok

Stilettolu oda kararlıysa yapcak biley yok ya bu öküzü güdecen ya bu diyardan gitcen

Stilettolu ben başka bir rahatsızlık için piskolokla görüşüyorum her hafta bana dediki noluyor bu erkeklere anlamıyorum nerdeyse her kadın danışanım aynı dertten muzdarip bu aralar böyle birşey var gerçekten

Ananasss hayat meşgalesi desem ikna edemiyorum kendimi. Suriyeliler savaştan kaçıyo evsiz barksız ürüyorlar içlerinden geliyo. Bizim adamlara ne oluyo anlamıyorum

17 gün sonra

5 aydır eşim kıçını dönüp uyuyor daha önce bende çok konuştum kavga ettim dediğiniz gibi Bi kaç gpn bişeyşer oldu ama sonrası hiç yok 5 aydır insan hiçmi istemez inanınki boşanmaya düşünüyorum ama insanlara nasıl anlatacam bilmiyorum

Brn 5 ayda hiç mi olmuyor hiç mi yani? Aklım almıyor ya ben eşime isteksizliğinden kızıyorum ama haftada 1 oluyor bazen onun için 5 ay bir erkek yargılamıyorum ama cidden anlam veremiyorum çok zor durumunuz ben olsam kafayı yerdim heralde

Eskobar bu yorumunu o kadar yanlış buldum kı . Söylersın konuşursun , tedavı ol, doktora gıt vs ama o kabul etmezse gıdemem, utanıyorum vs dıye geçıştırırse tabı bu konu yaşadığım bı durum değıl belırteyım bunuda. ama kolundan tutup mu götürecek bu mıllet asıl o zaman değersız oluruz fıkrımce . Herkes bı bırey ve sadece evlılığı kadın ayakta tutacak dıye bişeyde yok yanı. Bence bıraz adamlarda karımı mutlu edeyim dıye uğraşıp elını taşın altına koysun.

alonedark adam ilşkisi için elini taşın altına koyamıyorsa işte bence o ilişkinin değeri neki onun için ben eşimin rahatsız olduğu bişeyden çekinirim oda beni rahatsız ediyorsa elini tabikide taşın altına koyması lazım doktor yani her türlü derdin dermanı var kanser olsa utanıyorummu diycek kardeş gibi ilişki olmaz bana göre

Eskobar ee o zaman nıye dıyorsun kocalarınızı tedavıye ıkna edemeyecek kadar değersızmısınız dıye? Zorla mı ıkna olacak adam eğer zorla yaparsan asıl o zaman değersız olursun dıyorum bende. Iş adamda bıtıyor kendı ısteyecek anladın mı?

Stilettolu benimkinde öyle canı isterse ama o isterse yapmıyorum umrumda bile olmaz takma bakalım sende napıcak

Stilettolu ah bebeğim üzülme lütfen. Başına gelmeyen bilemez ama senin yerine koymaya çalıştım kendimi uzuvu bir durum. Eşinle Bi doktora gidebilirsin. Hiç bunu sundun mu? Mesela benim eşimle aram gayet iyi olmasına rağmen bazen sinir oluyorum yani Bi iki gün uzun sürmese sinirlerim bozuluyor. Yanlış anlama nispet yapmak için söylemiyorum. Ama yinede eşim gidip bal almış tarçın almış yiyince hiç geliyormuş fakan dedi neden aldığını sorunca. Yani demem o ki arada laf vursan oda ise yaramıyor mu. Çünkü 3 Ay çok uzun bir süre. İnan eşim 3 Ay eğitime gittinde günleri saymisti. Hani bakımlı bir kadinmissin ya. Acaba kendini eksik mi görüyor yada kısa sürüyor da o yüzden mi çekiniyor. Belki sağlıkla ilgili bir problemi vardır. Yani bilemiyorum aklıma bisey gelmedi başka. Ama Bi erkeğin bu kadar uzun süre beklemesi asla normal değ wslaaa