Dark Çalışan anneler bebekleriniz kaç aylık iken çalışmaya başladınız yaşına girecek emanet edecek kimse yok aşırı bağımlı afedersiniz WC bile gitsem arkamdan ağlıyor ama çalışmak istiyorum bebeğim onbir buçuk aylik nasıl yapılabilir vicdan yapıyorum
TombulHatun Dark bende yaşına kadsr evden çalıştım yaşından sonra tam başladım 2 ay oldu kayınvalidem bakıyor. İlk 1 hafta çok zorlandık bende çok ağladım. Görüntülü aradığım zaman oda huysuzluk yapıyordu. Akşamları hem çok sarılıyordj hem vuruyordu bana ama şimdi alıştık çok şükür.
Berrak Dark 5. Ayı biterken bırakmıştım . Ev ile iş arası çok yakındı . Öğle aralarında bir saat geliyordum . Süt iznim de vardı extra onu kullanıyordum 1.5 saat erken çıkıyordum işten . Çalışmaya tekrar başlamak mental olarak çok iyi gelmişti .
dramaqueencnm Dark aslında ben istedim doğum iznim vardı fakat kullanmadım çalışmak bana iyi geliyor kendime geliyorum resmen
Dark dramaqueencnm aslında gerçekten bir bakıma erken başlamak iyi olmuş süreç uzadıkça uzuyor ve zorlaşıyor kesinlikle benimde çok ihtiyacım var muhtemel eşimle bu konuda uzlaşmayacagiz su an gurbetçiyiz ama eşimin tayini memlekete çıktı ondan bı heveslendim bebeği bırakabilcek birileri olur diye çok ıstiyorum ve hep çalışma hayatım oldu evliliktn önce resmen Körelmis hissediyorum
Dark TombulHatun hadi inşallah bizimde alışma sürecimiz kısa sürer gerçi ortada işte yok ama hani bu fikire alışmaya ve alıştırmaya çalışıyorum
TombulHatun Dark inşallah çalışmak gerçekten anne için de çok iyi geliyor psikolojim düzeldi resmen. Hala arada ağladığım oluyor tabiki 🙈 babannesine ben bırakmıyorm mesela eşim götürüyor ben götürdüğüm zaman girmiyor içeri nu sefer ağlayarak ayrılıyoruz ikimizde. İnşallah gönlüne göre olur