sosyolog1kadin bitterdelisi24 tuzlu su işe yaramış baya galiba bittercim😂bu konuda hiç bilgim yok hiç ihtiyacım olmadı 😃olmazda inşallah 😬
bitterdelisi24 sosyolog1kadin vala ınsallah ıhtıyaxın olmaz hem pahalı hem de adet gününe kadar Yusuf Yusuf :(
bitterdelisi24 fistikli_gaymakli_baklava içtim canım dun 12 de içtim ama markası postil bilmemneydi ya eczacı onu vermıs
Adsizbayan bitterdelisi24 canım o markayı duymadım hiç keşke bilindik bişi alsaydın benimde yakın zamanda başıma geldi hiçbir yan etkisini görmedim ertes 72 almıştım mercimek büyüklüğünde 152 tlcik 🤨 içi sızlıyor insanın aldığın markanın fiyatı nedir peki tekrar lazım olmaz inşallah ama aklımda bulunsun
sosyolog1kadin bitterdelisi24 ayy evet o insanı yiyip bitiriyor zaten 😣ne kadar pahalı ayıptır sorması 😬😃
Lagosiyawo bitterdelisi24 ben birini emzirrken öbürüne kaldım şimdi onu emziriyorum bu memeler ⅔ senedir bi boşta kalamadı 😆😆
bitterdelisi24 _Vega ay canım sana kızmadım sory 😂😂 esımı daralıyordum o an :))) al gel diye :) aslında varya evde bulundurmak laızm
_Vega bitterdelisi24 çok hızlı bi çiftseniz ve eczane uzaksa evet bulundurmalı😁 böyle bayram tatillerinde falan nolur nolmaz🙈😅
sosyolog1kadin Lagosiyawo 2 sini mi emziriyorsun😳 valla helal olsun, Allah yardımcın olsun ben bi tane ile emzirmekten yoruluyorum 1 yaşından sonra özellikle aşırı düşkün oldu en fazla yarım saat taş çatlasa 1 saat memesiz dayanıyor 🥴
Lagosiyawo sosyolog1kadin yok canım oğlum bıraktı bi kaç ay önce ikisi emiyodu şimdi kızım tek emiyor
bitterdelisi24 Adsizbayan postbill one markası .. bu varmıs zaten ellayı da emzırdım için almak ıstemedım .. insallah işe yarar umudum o yönde