Böyle cinsellık postu acıcagım aklıma gelmezdi 🤦🏽♀️ Kızlar ertesi gün hapı kullanan varmı ? Ne zaman ıcmem gerekır en geç ?? Hangi marka etkıli ne almam gerek?
Helppppp 😢😢😢😢
Ertesi Gün Hapı
Hele ya nerdesınız :)
Tutuştum suan
Heh yazıyor gönlümün efendisi @Nazen 😌😂
bitterdelisi24 72 saat içinde kullanman gerekiyor ella kullandım ben ertes72 de vardı sanırım
bitterdelisi24 bebiş mi geliyor kızzz😀ilk24 saat içinde içilmesi en etkilisi ama 72 saate kadar içebilirsin canım 🌸
Ben sadece bi kere ella içtim ama ertes72 yide duydum daha tecrübeli olan yazar benim bilgim bu kadar 💕
Nazen gelmesin ya :( valla eşim emın degıl gerı cekıldım dıyor ama rısk alamam etkılı dimi
dramaqueencnm yan etki yaptımı emzırıyorum ama ben
bitterdelisi24 bende yan etkisi hiç olmadı ama emzirmiyorum ben eczacını bir arayıp sor sen yine de
bitterdelisi24 ben ertes72 almıştım ana iki üç gün sonra nasıl bir bulantı oldu afedersin hamilelikte toplasan o kadar istiğfar etmemisimdir 😳 eczacı hatta akşam iç dedi bana yan etkisi oluyor demişti
bitterdelisi24 Özgeye sor kuzu o daha çok ilgileniyor ertesi gün haplarıyla😂
bitterdelisi24 istemiyorsan eğer kullan canım etkili ama Allah’ın işi şubede gecikmeden kullan emziren anneler kullana biliyor diye biliyorum ama içim rahat etsin diye üstünü sağ istersen içtikten sonra o sütten verirsin küçük mü kızın🥰
bitterdelisi24 ooo teyzemi oluyoruz 😂 çok şükür hiç kullanmama gerek kalmadı Allah kullandırtmasn bilgim yok 😂
bitterdelisi24 bende kullandım Ella diye bir hap var onu kullandım ne kadar erken içersen o kadar iyi bende hiçbir yan etki yapmamıştı birde o sıralar emzirmiodum alırken eczaneye sor canm mutlaka ☺️☺️
bitterdelisi24 tuzlu su işe yarıyor demekki 🤗 ella kullanmıştım , ne kadar erken kullanılır ise o kadar etkili oluyormuş
Yasak_elma puhahanaja 😂😂 aynen böyle güldüm 🙈
Berrak 😂😂 aaa tuzlu suyu unuttum ben 😂😂 nerden yaptım 😥 olay 9 da oldu Dh yarın oglen gibi içsem olur dimi
fistikli_gaymakli_baklava işte heryer kapalı nıbetcı eczanede uzak anca yarın alabilirim ya elımde olsa cıkıp nobetcı eczane arıcam. Şimdi :)
TombulHatun hele ya 😅😅😂😂 valla bi 5 snee dusunmuuorum ya o yüzden mutlaka su ılacı almam gerk .. benımde basıma ilk defa geliyo .. tuzlu su askına 😅😅