Kızlar memlekete gidicez ins Allah kısmet ederse İzmir’de annem tarafımin hemen hemen hepsi orda oturuyor ben eşimle en sevdiğim kuzenimin yanında kalmak istiyordum annem babam kardeşim kardeşinde kalicak fakat kuzenim bana dediki gece eşim evde sıkıntı olmaz fakat gündüz işe giderse kıskanç dedi demek istediki kocandan beni kıskanır bu durumda napmaliyim 2 tanede çocuğum var gidip diğer kuzenlerimdemi kalayım yoksa totomun üstüne oturummi evdemi kalım kararsız kaldım neden öyle dedi anlam veredim misafir sonuçta

Kelebekler eminim çok özlemişsindir ama ben olsam galiba eşimle evde kalırdım suyu bulandırmasına kimsenin izin vermezdim tabi şahsi görüşüm

Deleted19 hayır canım kısaca izmire gidicez annem babam bacısında kalıcak ben eşimle kuzenimde kalmak istiyordum daha samimiyiz diye fakat bana dediki tabiki bizde kalabilirsiniz gece eşim evde ama gündüz işe gidiyor çok kıskanç beni senin kocandan kıskanır dedi

Kelebekler hım :)otur evinde kalma kuzeninde falan öyle dediyse sonra kocası sıkıntı yapar bişey olur siz kötü okursunuz hiç bulaşma BİLe böyle adam normal bakmayı BİLe yanlış anlar

Kelebekler totomun üstüne oturam mı yazmışın ya heh işte otur bence :)ya bilmiyorm ben kuzenimde falan kimsenin evinde kalamam ya uyuyamıyorum bi kere başka yerde .Cook büyük bişey olması lazım Allah göstermesin

Kelebekler sapkın bir düşünce siz eşiniizin yanındasınız sonuçta ama kıskanıyorsa ve açık açık söylediyse ben gitmezdim

Kelebekler Eşinden rahatsız olan senden de olmuş sayılır.Zihniyete bak ya sen gel ama eşin kalsın der gibi nereye kovacaksın adamı.Esinin istenmediği yere sende gitme benim görüşüm

Kelebekler Lafta herkes gel der.Aklın mantığın sığıyor mu ? Senin eşinden kıskanıyor eşini ve sende normal karşılıyorsun. peki o zaman ona deki o da sana geleceğinde kocasını bıraksın gelsin o zaman senin kocan koca degil tek onun ki seviyor kıskanıyor.

Kelebekler
              Samimi olduğunu düşünme bence samimi olsaydınız eşinin bu tavrına tepki verir saçmalamazdı ilginç

Ne demek kıskanmak ya? O nasıl bi düşünce ki öyle, söyleyebiliyor bir de. Sizin eşiniz ne ki onların gözünde? İma ettiği şeye bak. Eşi bu kadar sapkın düşünceli de olsa kuzeniniz size asla böyle bir şey söylememeliydi. Başıma böyle bi’ şey gelse hayatta gitmezdim.

Kelebekler o öz soylendiyse ağızdan çıktıysa ben onlarla arama mesafeyi koyardım. Ve hayatta gidip kalmazdım dediği lf yutulur bir laf değil. Misafir misafirdir. Demek ki şahıs kocasına güvenmiyor. Öyle kişilerle de muhatap olmazdım.