Fairytaleee hic bir yerime sürmem nefret ederim yumusatan besleyen o kadar ürün varken tertemiz saglıklı buna ne gerek resmen sadece bir tabaka ve bu tabakanın zamanla ne sorunlar getirecegini söylememe gerek yok

Ruzgarin_kadini bak ya tüh benim cildim aşırı aşırı kuru pul pul resmen vazelinle yikaniyordum vah vah 😁😁

Rouge ciğerim benim tenim çok kuru özellikle bacaklarım banada biseyler öner ya yaz geliyor ve ben kuru pul pul bacaklarla ne yapacağım 😢

Ufo nivea klasik mavi kutu beyaz kutu değil bak su bazlı olmayan mavi metal kutu muhteşem bi nemlendirici benimde bacaklarım hele yazın bildiğin pul pul kurur dökülür o kremle en aza indirdim şükür

• Ufo bunu yanıtladı.
      • Ufo bunu beğendi.

Ufo dusta bebek yagı uygula cıkınca da niveanın mavi nemlendiricisi güzel kutu degil şişedekini kullanıyorum ben o olur .bepanthol güzel bioderma güzel daha bir sürü marka var .dusta jel yerine yag temizleyiciler kullanabilirsin her aksam vücudunu nemlendiren takık biri olarak cookk vücut ürünü kullanıyorum en cok nivea ve mixa markası bitiriyorum kac şişe bitirdim.cookk marka sayabilirim ama bunlar gayet iyi birde dusta peeling yapsan mük olur.

Anilla ben bunu plajda gördüm ne aşk dedim bundanmış demek 😂iranli bi kadın heryerini vazelin sürdü güneşin altında uyudu bildiğin bende manyakmı ne demiştim hatta güzel kremi süreceğine vazelin ne alaka diye düşünmüştüm 😂

Nazen Vaaay Zekiye bak 😂 bedava bronzlaşmış iste kadın 😂 Neyse Allahtan buğdayım Güneş görür görmez hemen alıyor tenim yaz aylarında genelde Afrikalı gibi oluyorum 😒😢

Rouge bebek yağı kullanıyorum ama yapış yapış bi his oluşuyor 😩

Rouge niveayi deneyeceğim ama teşekkür ederim ♥️🌹

Anilla ya bende sevmiyorum bronzluk aslında böyle tazeyken güzel oluyorda sonradan kaldıkça hoşuma gitmiyor 😂

Fairytaleee bende zamanında vazelin kirpiklerime sürüyordum ama küçük yag bezeleri çıktı göz kapağında. Bu sebeple surmuyorum artık. Vazelin içinde petrol içeriği var ama bu insan cildine zarar verecek oranda konulmuyor ve söylentiler çok abartı bir zararı yok. Ama kimler kullanmalı vazelini bir kere saf vazelin kullanilmali güllü falan değil. Çok kuru ciltler eğer nemlendirici yetersiz gelirse nemlendirici üstüne minik mercimek tanesi kadar sürebilir ama ne yagli ne karma cilt kullanmamali sivilce oluşur yag bezesi (milia) oluşur. Kirpikleri faydalı mi bence değil.

Fairytaleee vazelini yıllardır, cocukluğumdan beri kullanıyorum, ama sadece ellerime sürüyorum, elime iyice yedirdikten sonra boyun bölgeme felan sürüyorum. Ellerimde hic kararma sararma olmadı şimdiye kadar. 😄Kücükken ne zaman aklıma gelirse sürüyordum ama şimdi sadece gece yatarken sürüyorum. Yüzüme hic sürmedim. Kirpiklere faydası olur mu bilmem ama aleo vera jelinin faydası oldugunu duydum, bitmiş maskara fırçasıyla aleovera jelini kaş ve kirpiklerine sürebilirsin.

Fairytaleee ben makyajımı yıkayıp kuruladıktan sonra kalan rimel parçalarını küçük bir pamuğa vazelin sürerek temizliyorum onun dışında cildime sürmem kirpiğe faydası olsa benim olurdu her akşam yapıyorum çünkü. Cildine de sürme derim yağ sonuçta emilmiyor bile kalıp gibi bişey.

Fairytaleee cildine yağ sürmek istersen jojoba yağı okadar güzel yapıyor ki yumuşacık, bu tarz yağlar mum yağıdır ciltte sivilce yapmaz.birde sinoz no:16 diye bir yağ çıkarmış tester kullandım okadar güzel bir yağ ki yumuşacık, onu da alabilirsin. Mis gibi çikolata kokuyor, gece yatarken sürüp yattım eşim bayıldı kokusuna. 🤭

Rouge dudakları nemlendirici olarak kullansak gene aynı sıkıntılı mı