Nasil ve nerden basliyacagimi inanin bilmiyorum yeni katildim konuya ve sayfaya ilk girisim oldugu icin bu sekilde baslamak istemezdim ama sayfaya sirf bu soru icin geldim biraz akil danisip silecem burayi.. Genc bir kadin ve anneyim 1 bebegim war ve esimle en son bebegimiz dogmadan önce iliskiye girdik bu dedigim 2 3 sene ye yakin tamam sonrasinda 1 2 defa denedik ama hep bir korkak hep benden bekliyor ya 2 3 sene oldu ister istemez sen yaklasmayinca bende soguyorum bende istemiyorum bende ilgisiz oluyorum bundan baska sorunlarimizda var kendisinden sogumusum istesem de yaklasmak istemiyorum soguttu kendinden ne yaparsam yapim ısınamiyorum yaklasimmi yaklasmimmi diye dusunuyorum bakiyorum kendi halinde bende istemiyorum aldatiyordur diyeceksiniz hic sanmam cunki calismadigi gunlerde hep evde telefon sifresi bende istedigimde bakiyorum da ya cok tuhaf kime desem 2 3 senedir birlikte olmuyoruz nasil bir erkek istemez ya diyorlar evet oyle ya bu saatten sonra o istese ben isteyemiyorum ayrilin diyeceksiniz babam asla sahip cikmaz aramiz pek iyi degil gidecek hic bir yerim yok doldum tastim seytan a uymaktan korkuyorum aklim hep bekarligima gidiyor eski sevgilimle ayrilmasaydim belki suan onunla evli olurdum diye sacma sapan seyler dusunuyorum delirecem bisey soyleyin bi akil danisin linclemekmi istiyorsunuz lincleyin ama bir akil verin😓