Rouge Queen_Mommm basta cok yanar sonra birden gecer ama vücuduna yazık yapma böyle seyler once sor araştır bak daha kötüsü olmamıs iyiki ben yıllardır jilet kullanırım o kadar memnunum ki
3annelif Rouge merhaba hangi marka kullanıyorsunuz ben de hep ağda yaptırıyordum jiletle alıyorum şimdi ama bende de sivilce gibi şeyler oluyor sonra kızarıyor kuru da almıyorum banyoda alıyorum ama ne kullanıyorsunuz köpük olarak falan
Rouge Nietzsche hahaha böyle böyle tahtalı köydeki yerimizi garantiliyoruz. tabi sagımdaki solumdaki melekler sasırmasa iyi biri yazıyor digeri siliyor onlar ne diyodur kim bilir
Nietzsche Rouge Ben direkt garantileyemem ama şöyle çevreme bakınca da cennetteki kontenjan boş kalır gibi geliyor. Ek yerleştirmeden gireriz ,dert etme 😂
Melmomss Queen_Mommm ay kuru yapınca bende de oluyordu hele krem falan sürünce iyice çoşuyordu duş altında su köpük ile yapınca sıkıntı olmuyor 🥲😂
Melmomss Queen_Mommm baya oldu yapmaya bırakalı bir süre sık yapıyordum çok şükür hiç sertleşme kalınlaşma olmadı 😂
Nazen Queen_Mommm cildin kuruysa ve kuru aldıysan yanma yapar canım bendede oluyor vücut kremi sür biraz yatışsın ama geçmez 🥺ve uzayacağı zaman kaşıntı tahriş hissedebilirsin bende şuan mecburiyetten jiletle alıyorum iğrenç bişey