Rouge Nietzsche hahaha böyle böyle tahtalı köydeki yerimizi garantiliyoruz. tabi sagımdaki solumdaki melekler sasırmasa iyi biri yazıyor digeri siliyor onlar ne diyodur kim bilir
Nietzsche Rouge Ben direkt garantileyemem ama şöyle çevreme bakınca da cennetteki kontenjan boş kalır gibi geliyor. Ek yerleştirmeden gireriz ,dert etme 😂
Melmomss Queen_Mommm ay kuru yapınca bende de oluyordu hele krem falan sürünce iyice çoşuyordu duş altında su köpük ile yapınca sıkıntı olmuyor 🥲😂
Melmomss Queen_Mommm baya oldu yapmaya bırakalı bir süre sık yapıyordum çok şükür hiç sertleşme kalınlaşma olmadı 😂
Nazen Queen_Mommm cildin kuruysa ve kuru aldıysan yanma yapar canım bendede oluyor vücut kremi sür biraz yatışsın ama geçmez 🥺ve uzayacağı zaman kaşıntı tahriş hissedebilirsin bende şuan mecburiyetten jiletle alıyorum iğrenç bişey
Melmomss Queen_Mommm acil durumda mecbur yapılıyor da diğer türlü devamlı yapmak kötü olabilir bi de lanet bişey ertesi gün hemen çıkıyor 🥲
Sept Queen_Mommm anaam kuru mu yaptııın, bi daha yapma sakın 😂 daha önce hiç jiletle almamış mıydın? Ben jiletle alacağım zaman sürmediğim şey kalmıyor öncesinde de sonrasında da 😂 bi de az bıçaklı mıydı? Ondan da olur.
Queen_Mommm Sept ilk defa almıyorum jiletle bı ara daha kuru almıştım hemde ters düz bı kanadı bı yandı yandım Allah dedim banyoya girdim 🤣
Queen_Mommm Sexy_lady bı ara daha jiletle almıştım kocam akıllısı bacağıma.ispirto sürdü annesi babası yanimizdaydi ben bı bağırdım ağzına s….çayım diye 🤣 o gün kavga etmiştik daha yeni evliydik
Sexy_lady Queen_Mommm ahahaha okurken bile güldüm yaaa ispirto nedir ya 🤣🤣🤣🤣 bak eşimin anlattığı şey geldi aklıma küçükken bu elini kesmiş ebesi de ona git eline işe demiş o da işemiş ama nasıl bağırıp ağlamış anlatırken bile güldüm seninki de na benzemiş🤣