İçime kurt düştü
Sokaklambasi ya canım şfiresi bende de vardı ya hani bana hiç bildiriö gelmedi spnrasında hem bende oldugu halde bu kadar acık bi şekikde ordan yazması biraz tuhafıma gitti oyğzden bunların bi soru işareti olarak kafamda şüpe uyandırdı. Evet mesaj var evet sert bi tepkiyle yalanladı ama başıma ilk kez geldiği için düzgün bi açıklama bekliyorum ben
- Düzenlendi
Colahusu aynen ve sana kızdı diye hemen yelkenleri suya indirme .ama belli etme ki tekrar yakalayabilesin sonucta gordun ve inkar ediyor yani üstünde dur zaten varsa yine cıkar yada yine yapar ama eger affediceksen hic ogrenme bence affetmemelisin ama yapamazsan da kurcalama gerek yok
Colahusu bir bok yemiş . Arsizlikla üste çıkıyor
Yeminler etti beni aldatmadıgına dair peki o mesaj ne dediğimde ise yemibler editor ne benle alakalı diyor ne senle alakalı diyor ama yemin ederim düşübdüğün gibi değil diyor… açıkla diyorım yok açıklaması sadece yeminler ediyor yani evet şüpe ettim dogal olarak ama içimde bi yerde o mesajın illaki bi açıklaması var diyordum hep evet var acıklaması ama bana yapılmıyor dün aldatılıyorum diye üzülüyordum bugün ise bi açıklamaya bile layık görülmediğim için üzülüyorum… bu olay beni cok sarstı tartışırken sert cümleler de ettik birbirimize evet inanıyorum ona aldatmamıştır ama bana anlatması gerek diye düşünüyorum oda aldatmadıgı sürece anlatmaya gerek tok diye düşünüyor. Şu saatten sonra anlatsa bile onu dinlemeyeceğim gerçekten konuşmak bile istemiyorım Yokdahanelerrr Rouge
Colahusu ben yemindense mantıklı açıklamaya inanırım .cünkü beni süpheye düsüren insan gerçekten hata yapmıssa yalandan yemin etmek de ona koymaz .zaten yeminden korkusu olsa yapmaz. malesef artık yemin etmek agız alışkanlığı olmus .korkmuyor kimse. o yüzden böyle hissetmeni anlıyorum. sende farkındasın bana da öyle geldi lütfen dost olarak gor beni kızma ama ben yaptığını düşünüyorum. ve o yüzden üste çıkıyor ee acıklaması da yok yemin ediyor ve biliyor ki affetmek istiyosun bu bile sana yeter diye düşünüyor .yalan bile uydurmuyor .çünkü bisey yapmicagının farkında. yerinde olsam devam etmezdim her ona baktığımda içim içimi yiyecegine hadi bay derdim 2 gün üzülür kendime gelirdim ömür boyu bunu çekmektense.. sana ihaneti hissettirmesi bile yeter ve üzgünüm ki hepimiz gerçeği biliyoruz ne kadar kabullenmek istemesende istemesek de malesef yapmıs.seni hic kırmak istemem zor bir durum ama yalan da söyleyemem
Colahusu erkeğin yeminine inanılmaz kendine gel.Tecrübeyle sabit.
Colahusu kuzu ozur dilerim ama dun yazdığın “bi laf soylese de inaniyim modundayim” sözünden sonra bizim yazdiklarimizinsana faydasi olmiycani farkettim o yuzden ben bu konuda yorum yapmiycam hayırlısı olsun hakkında
Rouge benim ona inanmak üstediğimi bildiği için yemin etti belkide ama ısrarla nerden nasıl geldi o mesaj söylemiyor tek söylediği senle ve benle alakası yok.. öyle deyince acaba arkadaşlaroylamı alakalı diye düşündüm ama öyle olsa dahi söyler insan hemde varsa böyle bi sebebi kendini haklamak için hemen söylerdi. Bilmiyorum açıklama yapmayarak beni inanılmaz kırdı canım yaktı sağlam bi şekikde bana gelmediği sürece konuşmayı düşünmüyorum zaten içimden de gelmiyor
Sokaklambasi hiç şüpe etmedim bugğne kadar sessiz de kalınca hani karşındakinin bi lafını duymak istiyorsun aslında evet ben seni aldattım da dese yinede duymak istiyordum cünkü sessiz kalmak hiç bişey konuşmamak insanı boğuyor aslında evet öyle bi lafta ettim umut ederek ama bilmiyorum teşekğr ederim yine de hayırlısı