Sexy_lady canm seni çok çok iyi anlıyorum sana yemin ederim senden daha beterini yaşadım desem belki inanmazsın sana sesli anlatsam hayret kalırsın en son 15 gün oluyor kesinlikle ayrılma kararı aldık eşim bana git bile diyordu gidecektim en son geldi sonra izin vermedi yani eve geç gelerek gitmemi engelledi diyeyim bir sürü şey yaşadım daha neler neler diyordu çok şey oldu yaptı etti 2 ay boyunca kilo alamayan ben 7 kiloya yakın verdim yani ayrılmanızı önermem tabi ki çünkü kolay gelmediniz buralara ama en azindan mücadele et sonrasında ayrılma olsa çaba vermedin demeyecek o çaba vermemeye devam etsin o kaybedecek sonunda çok çok pişman olcak ama sana bıraktığı travmayı bilmiyor seni anlıyorum da ama korkutmak zorundasın kndimi duzeltmezsem bitecek herşey mahvolacak düşüncesi olmalı imalı yeri geldiğinde sert konuş ki o huyunu terk etsin ben en son kesinlikle boşancam dedim ve barışma olduğundan beri hiç bir şekilde bir şey görmedim anladığım kadarıyla sığınacagın kimse yok,olsa da bu tür nedenler yüzünden kimse de destek çıkmaz neymiş erkekmis yapar düşüncesi oluyor baktın olmuyor bırak otlansın ne hali varsa görsün bırakman senin yararına kndine güven sen başaracaksın sonunda inşallah hakkınız da hayırlısı kuzum 😌