Çok çok özür dileyerek yazıyorum kızlar ama yazmasaydım eğer kafayı yerdim bu saatte anlatacağım kimse yoktu sizden başka özellikler bayram günü yazılacak birşey değil biliyorum ama dayanamıyorum 😞az önce duşa girdim eşim geliyim mi diye sordu bende gel dedim baktım ki erekte olmuş hemde öyle böyle değil anladım ama çaktırmadım zaten direk mevzuya girdi 10 sn içinde bitti ama suratımdam anladı her neyse ben önce çıktım ve direk telefonuna bakmaya gittim ki tuş kilidini açar açmaz bide ne göreyim tiktok ta iğrenç çırılçıplak kadınlar çıktı karşıma duştan çıktı ne olduğunu anlamadı ama inkar da edemedi kabul etti şimdi çok pişmanım özür dilerim Allah belamı verseydi yapmasaydım diyor salona gönderdim orda oturuyor bende yatak odasındayım en son affet beni dedi affedilebilir bişi değil dedim gittim bayramı atlayınca konuyu konuşacağım ve artık aramızdaki karı koca ilişkisini bitireceğim oğlum küçük ailem kimsem yok ancak oğlum büyüdüğü zaman yolları ayırıp kendi ayaklarımın üzerinde durabilirim o yüzden son kararım bitti…. 😞
İplerin koptuğu gün bugün 😞
Sexy_lady üzüldüm adına daha önceki durmunu bilmiyorum benzeri durumlar yaşamış mıydın ? Eğer evveli yoksa bir süre ayrı kalmayı deneyebilirsin . Durumları gözden geçirmek zaman tanımak ani karardan iyidir . Çocuğun için denemelisin
Adsizbayan önceden yaşadım canım çok uzun zaman bile olmadı hatta yine aynı durum ve ben çok sıkıldım artık canım bu durumdan kendime olan özgüvenimi kaybediyorum artık 😞
Sexy_lady canim benim evlilik kolay kurulmuyor ve kolayda dağılmasın . Ben kendi şahsıma buruda mutsuz evlilikleri okuyunca çok üzülüyorum 😢keşke tüm kadınlarımız sevilse hak ettiğimiz değeri görse keşke . Evlilik hayatınızı bilmiyorum , eğer bi seferlik ise bence bir şans daha ver. Kendini düzeltmek için çabalıyor mu ? Sende bi gözlemle , Belki düzelecek, inşallah düzelir. Bu erkekleri anlamak mümkün değil , evde Gül gibi karın var tertemiz sadece sana ait , ne bulurlar herkesin baktığı et parçasında ben anlamıyorum. Neden aldatırlar ? Ne güzel pırıl pırıl evlet vermişsin daha be isterler 😢umuyorum hersey yoluna girer .
Sexy_lady Bu kaçıncı oldu sayamadım. Belli ki bu adamın seni kaybetme korkusu yok. Zaten hatırladığım kadarıyla ayrılıp birleşmiştiniz. Bu konuda da defalarca affettin zaten. Nasılsa kabullendi diye aynen sürdürüyor pis huyunu. Seni sadece kullanıyor o anki isteğiyle.
Ne diyeyim bilmiyorum ama yerinde olsam bir daha ilişkiye falan girmezdim. Umarım hayatını yoluna koyabilirsin.
Sexy_lady yine yine yine yanılmadık bir kez yapan 10 kez yapar huylu huyundan vazgeçmez senin adına üzüldüm ya
Deleted21 ahh kuzum benim evet haklısın bende her defasında senin düşündüğün şekilde düşündüm ama her defasında aynı şey ile karşılaştım ama yoruldum dayanacak gücüm de kalmadı aklımda artık hiç birşey eskisi olmaz bende biliyorum. Her defasında yaptıklarını unutmaya zorluyorum kendimi ama bu kez başaramayabilirm galiba bu bardağı taşıran son damlaydı. 😞
2bebelianakurt kanka valla bende seni arıyordum 😞 yine yakaladım ve artık bıktım usandım affedemem artık biliyorum istesem de olmaz Eskisi gibi bakamam yapamam ama nasıl sabreeceğim onu da bilmiyorum 😞
Sexy_lady üzüldüm gerçekten arkadaşların yazdillarina da baktım biraz defalarca yapmış ve sen affettikce arsizlasmis böyle sapik bı zihniyeti var demekki doğru bı karar almışsın o halde düşünerek kendini üzme devam edersen kendine saygısızlık olur bu durumda 😐
Adsizbayan devam etmesi mümkün değil sadece zaman gerekiyor benim için kendimi ayarlamam gerekiyor o zamana kadar sabretmek gerekiyor ben çok ödün verdim kendimden ya benim suçum bu ne ettiysem kendi kendime ettim en baştan afettmemem gerekiyordu ama sondu bitti 😞😞
Yazık gerçekten çok iğrenç bir durum 😑 umarım en kısa zamanda kurtulursun eşin olacak sapıktan
Affede affede daha çok yüz buluyorlar
Huzurlu_poncik düşünsene sabah uyanacak çocuklarım ve bayram sevinci olmayacak o heyecan beklenti plan hepsi yerle bir oldu niye peki? İğrenç sapıklığı yüzünden Allah belasını versin ya gerçekten suan gidip evire çevire dövesim var ama işte bu saatte bu zamanda yapamam aşağıda babası duyarsa o adamın hali ne olur ya off off 😞😞
Sexy_lady offf yaaa gerçekten cok üzüldüm bak gerçekten bitanem 😔adi pislik adam yaa bayram sabahını mahvetti cocukların dahi düşünmeyen pislik adam yaa ne yapsan iflah olmaz ki 😔ailesi dahi kızım sen kararını ver demişti kayınbaban adam bile o kadar umutsuz evladından
2bebelianakurt şimdi bu mevzuyu elbet duyacak çünkü benim kararlarım ciddi ne yapacak ne diyecek nasıl bakacak yüzüne 😩😩