3 gunum gecıyor sol kasıgım da ara ara agrı oldu bugun ise sol kasıgımda atma hıssettim pıt pıt dıye hamılelık belırtısı olabılır mı acaba
Hamilelik olabirmi acaba ????🤰🤰🤰🤰
Glbaharramazan Test yapmadan bilemezsiniz.Her şey olabilir.Pit pit atma da damar seyirmesidir.
Pcoslubiranne test yapcam da bıraz daha gecsın dedım öyle beklemedeyım seyırme ılk kez oldu sasırdım
Glbaharramazan bebek yerlesımı olabılır bendede olmustu ama bı haftandaha bekleyın
Ades bende öyle bır hafta daha beklemek ıstıyorum 22 kasım son adet gunum esım yurt dısında 7 aralıkta geldı olıvasyon zamanlarımdı 18 ınde döndu bende bıraz daha zaman gecsın dıyorum hafıf hafıf kasık agrım oluyor 4 gunum gecıyor
Glbaharramazan sen gıdemıyormusun yurtdısına bende yurtdısında yasıyorum dogumunu yurtdısında gerceklestırebılsen cok ıyı olır senın ıcın onun sayeseınde kalabılırsın burada 🙏🏻
Glbaharramazan kesın bebek yerlesımıdır cok dıkkat et melısın cok agır esyalar kaldıröa mesela hep yat
Ades vize beklıyorum canım daha önce red aldık 4 ay oldu basvuralı sımdı hersey var mülakat tarıhı beklıyorum isvecte esım 2 ayda bır gelıp gıdıyor
Ades ayyy insallah 1 yıllık evlıyız olursa vızemde cıkar dedıgın gıbı oraya gıtmemde kolaylasır
Ades dıkkat edıyorum ne zaman test yapayım bılmıyorum hep yaptıgımde negatıf gördum ya bu sefer yapsım gelmıyor aslında cok yorgun hıssedıyorum kendımı ve göguslerıme baktım sıslık ve damarlar belırmıs gaz sorunum hıc olmazdı oda oldu ve ıdrar yaparken kasıgım agrıyor bunlar ılk defa oluyor
Glbaharramazan senı korkutmak gbı olmasın ama dusukte yasıyor veya vucudda bır kis varsa hamıle sanıyor vucud kendını ondanda olabılır bı doktora gıt en ıyısımı
Glbaharramazan ınsallah olur
Ades ben daha önce kımyasal gebelık yasadım ay ınsallah öyle seyler olmaz
Glbaharramazan yaptın mı canım test
Glbaharramazan inşallah hamilesindir bende bir buçuk yıllık evliyim bir tane 9 aylık bebegim var inşallah allahım sanada nasip edee🙏🙁😍😗🤗
Dgcesra yarın sabah yapacagım ınsallah hevesım yok ama ümidim var insallahhhh olur yaaa
Arkadaşlar selam bira önce beta yaptırdım yalnız yumurtlamadan sonrakı 6.gun bugun deger mail geldi 0.100 ınternette arastırdım anladıgım kadarı ıle negatif deger de bı cok yerde gec dollenme vs ve bu degerı alıp hamıle kalmış olanları okududum sasırdım.hemsire 3 gun sonra bı daha yapın dedı.kanda kesın sonuc en erken nedır bılen var mı?yanı bi umut erken yaptırdıgımı düşünüyorum
Serendipity adetine kaç gün var canım
Serendipity ben yaptım 2.0 cıktı yok ya butun ümüdim gıttı