Arzum94 insallah canım böyle guzel bur haberı bırgun alırım test negatıf üzüldüm baya ama nasıp ıste esım bı kac ayda bır gelıyor ınsallah vıze cıkınca olur 1 sene oldu bu haber cok ıyı gelecektı bıze allahın vardır bır bıldıgı .hayırlı olsun canım sag saglam kucagına al ınsallah

6 gün sonra

Sln_sale son 3 gun canım kasık agrısından duramıyorum ben de regl oncesı boyle bı agrı olmazdı bı de uyuklayıp duruyorum anlamakta zorluk cekıyorum yarın dr a randevu aldım:(

İnşallah tez zamanda nasıp olur ben de dr a gıttım tum belırtıler koca bı kıstmış hatta dr bıle bi ara onu kese zamnettı zaten regl de oldum reglı bekleyelım demıstı..

6 gün sonra

Kızlar soru sormak istiyorum ben geçen ay 18sinde adet oldum pepap uygulamasına göre 6 gün var adet olmama bu kullandığım programa göre 4 gün var hangisi doğru acaba hamilelik istiyorum erken gebelik testi yapıcam

Serendipity Kızlar soru sormak istiyorum ben geçen ay 18sinde adet oldum pepap uygulamasına göre 6 gün var adet olmama bu kullandığım programa göre 4 gün var hangisi doğru acaba hamilelik istiyorum erken gebelik testi yapıcam