Serendipity binlerde falan olması gerekiyor
Hamilelik olabirmi acaba ????🤰🤰🤰🤰
Arzum94 insallah canım böyle guzel bur haberı bırgun alırım test negatıf üzüldüm baya ama nasıp ıste esım bı kac ayda bır gelıyor ınsallah vıze cıkınca olur 1 sene oldu bu haber cok ıyı gelecektı bıze allahın vardır bır bıldıgı .hayırlı olsun canım sag saglam kucagına al ınsallah
Sln_sale son 3 gun canım kasık agrısından duramıyorum ben de regl oncesı boyle bı agrı olmazdı bı de uyuklayıp duruyorum anlamakta zorluk cekıyorum yarın dr a randevu aldım:(
Glbaharramazan ne kadar kala yaptın cnm?
Dgcesra ;((teşekkürler cnm
Sln_sale 2 gun canım bugun itibari ile.test yaptıgımda 9 gundü
Serendipity 5 gun gectı yaptım adet oldum bıttı bıle canım
İnşallah tez zamanda nasıp olur ben de dr a gıttım tum belırtıler koca bı kıstmış hatta dr bıle bi ara onu kese zamnettı zaten regl de oldum reglı bekleyelım demıstı..
Kızlar soru sormak istiyorum ben geçen ay 18sinde adet oldum pepap uygulamasına göre 6 gün var adet olmama bu kullandığım programa göre 4 gün var hangisi doğru acaba hamilelik istiyorum erken gebelik testi yapıcam
Serendipity Kızlar soru sormak istiyorum ben geçen ay 18sinde adet oldum pepap uygulamasına göre 6 gün var adet olmama bu kullandığım programa göre 4 gün var hangisi doğru acaba hamilelik istiyorum erken gebelik testi yapıcam