Ya çok sinirim bozuk cümleleri nasıl toparlıcam bilmiyorum. Eşimle normalde çok iyizdir hatta yıllar vardır ciddi kavga etmediğimiz ta ki bugüne kadar.. bugün kızımız için lunaparka gidelim dedik başka bir şehire. Gittik herşey güzel hiç sorun yok arkadaşlarımızda geldi o sırada kızım çarpışan arabalara binmek istedi. Arkadaşların oğluda. Dedik binelim. Görevli adam almıyoruz çocuk dedi ha tamam o zaman gelin çocuklar başka şey bakalım falan dedim ben aldım çocukları arkamı döndüm ki başka bir kadın çocuğuyla binmiş nevrim döndü yaşıtlar yani bizim çocuklarla çok belli. Dedimki hayatım ben bu adama soracam niye benim çocuğum ağlıyo o çocuk biniyor. Gittim adama dedim noluyo o biniyo benim çocuğum binemiyo ben seçerim dedi adam. Dedim yaş sınırı ne yaş sınırı yok istediğimi bindiririm dedi bende bayram günü çocuğu ağlattın Allah belanı versin o zaman onuda sen seçtin dedim döndüm. Eşim bana bir bağırmaya başladı beni rezil ediyorsun diye şok oldum. En son o kadar uzattı ki bıraktım herşeyi çıktım gittim lunaparktan giderken ara beni gelirim dedim. Bana msj yazmış ben pavyon fedayisi değilim beni rezil ettin diye. Sonra aradı gidiyoruz diye gittim bindim arabaya hiç konuşmadan geldim eve aldım kızımı o bıraktı bizi gitti. Gerçekten ben yanlış birşey mi yapmışım Allah aşkına uzun ama lütfen birşey diyin….