Geçen sene bugün evladım’a hamileydim Rabbım’e şükür olsun ki Ekim ayında doğum yapıp onu kucağıma aldım şuan kendisi 6 aylik oğlumuz ile kutladığımız ilk bayramımız 😌 Ne kadar şükür etsem azdır Rabbime ❣
Konuya gelecek olursak
Eşimin isyerindeki arkadaşının kızı
İnsanın evladı için birbirlerinden umut beklemesi çok zor . 😞😞😞
Sma ölümcül tip 1 kas hastası Eylül bebeğimiz dün gece yoğun bakıma alındı ilkkez solunum zorluğu çekiyor kendisi 6 aylik 4 aylik iken kendisine sma teşhisi konuldu Nefes Olalım Görmezden Gelme!…Kendisi Acı ile çığlıklar atarak hemde karnı aç bir şekilde kilo almaması için anne 5 satte bir emzirdigini , 6 aylik olup ek gıda vermesi gerekirken sadece sıvı ile besleniyor, Hani bebeğimiz ilk tadım yaparken nekadar heyecanlıyız nekadar mutlu ve sevinçliyiz , Ama Annesi ve Eylül o heyecanı yaşayamıyolar . Evladimiz aç mı tok mu acaba neden ağlıyor hemen mama vereyim sütüm mü azaldi diye telaş yaparken Esengül annemiz kızı kg alıcak korkusu ile yaşıyor. Yoksa miktara ulaşır isek para tamamlanır ise Eylül kg alırsa tedaviye yanıt veremeyecek. Yüzde 25 lik kampanyası devam ediyor Bu bayramda onunda ailesi ile geçireceği ilk bayramı idi ilk bayram kıyafetlerini giyip gülücükler saçıp bayram harçlığı toplayacak’tı onunda bir yaşama sevinci yok mu 😔 Hayata tutunmak için sadece bir kahve parası 25 tl yokmu 250 bin insan 100 tl verse Eylül bebeğimiz kurtulcak Eylüle 100 tl Bayram harçlığı veren yok mu oda nefes alsın oda annesinin babasından elinden tutup gezip dolaşsın onun da hakkı degilmi Rabbım bilir kaderini Tedavi olmak için de bize bakıyor o küçük bedeni ile AÇ KALIP ÇÖPTEN YEMEK BULABILIRIZ KARNIMIZ DOYAR AMA NEFESSSSSSS ALABILMEK ICIN MAKINAYA OMUR BOYU BAGLI KALMASINA IZIN VERMEYELIM Sizlerde bir anne olarak bir anne adayı anne gönüllüsü olarak bu yavrumuza el birliği ile hayata tutunmasina Bir merhem olalım Gittiğimiz Bayram Ziyaretlerine aile fertlerinden de gönüllerinden kopup onlardan da destek isteyelim Mavi boncuk Eylül bebeğimize Nefes Olalım
Görmezden Gelme 😔😔😔💚💙
https://imgyukle.com/i/RBAxAq
https://imgyukle.com/i/RBAITY