• +18
  • Acil - çamaşırda ıslaklık

Nana12 bide agrin nasil? Doktorunla konuwa bilirsen iyi olur?

Eşim iş yoğunluğumdan gelemıyomus😩 kesik uzayan beyaz akıntım var ve su bıldıgın su gıbı ama az az gelıyo çamaşırımı ıslatıyo işte kızımda nişan gelmıstı ama bılmıyorum karmakarişigim😭

Doktoru aramış ama bız bısey yapamayız büyük hastaneye gıdın demıs ve o hastane bıze uzak

İşi hafifletirsem gelıcem dedi ama

Şuan aileme o kadar ıhtıyacım varki ne yapıcam bılmıyorum kızım hıc bıseyden habersız guluyo 😭oynuyo yavrum

Nana12 canım belki suyun gelmiştir bendede aynısı oldu ama doktoro gittim dedi su degil panik yapma sadece hamilelige baglı akıntın gelmiş dedi çok şükür kızım hayatta şuan 9 aylık oldu inşallah bişey olmaz Allah'ım kimseye korkacağı acıyı yaşatmasın dualarım seninle ama agır bişey kaldırma bol bol dinlen kendini yoracak işler yapma 🙁🙏

Heisenberg, başlığı Acil - çamaşırda ıslaklık olarak değiştirdi.
    5 gün sonra

Bebek iyi çok şükür akıntıymıs ama benim yine kan vermem lazım haftaya bi değerim yüksek cıkmıs😞

Ne olabılır acaba

Aciliyeti yok ıkı hafta sonra kan ver yine yüksek çıkarsa ılacla yada gerektıgı gıbı tedavını yaparız dedı zaten iki senedir aşırı saç dökülmem var bılmıyorum korkuyorum

Nana12 Hamile olmayan hanımlarda bile ara ara vajinal akıntı görülür ki bazen ben bile yaşadım. Ama doktoruna sor sen hamilesin.