Esımle ılıskıye gırdık ve vajınaya degıl ama dısarıya bosalım oldu aradan 1-2 dakıka sonra ıcıme gırdı ve hamıle olma olasılıgı ???????

Ades silmiimiydi kuzum boşandıktan sonra oenis ucunda kalyrmuş dıye blyrm

Ades he m korunmuyorsanz zaten kalman olanak yani çünkü ne kdr dışarıda boşalsa zevk suyundan bile kalıyorsun

• Ades bunu yanıtladı.
    • Ades bunu beğendi.

Ozlem12 hayır sılmedı bıraz bekledıkten sonra gırdı ve ben acı hıssedınce yanı yanma oldu ve sıldı geri gırdı geven sene dusuk yapmıstım buyuzden sımdı bunu sordum acaba dıye...?;)

Ozlem12 ama adetliyfşm adetim bıttı 1. Gunu hemen oldu yani

Ya kızlar benimde sorum olcak geçen gün eşimle beraber olduk ama vajinamda ondan snra cok şişlik oldu dudaklarda normlmi vajinami çok yaladi esim bu yuzden olablrmi acaba 🤦‍♀️

Al-2 cok yaladı derken şişirecek kadar değildir heralde 😂

• Al-2 bunu yanıtladı.

Elba ya daha neler vallhi kadinim yaaa ama 19 yasindym yeniyim yani bu yuzden blmyrum

Al-2 suraya bu kadar mahrem konulsrinizi yazmayin igrenclesmeyin bilgilenmek istedginiz seyleri sorun bizene senin bilmem nerenin yalandigindan töbe töbe

Ades soru sordum zaten en baştan okusan anliycksin

• Ades bunu yanıtladı.

Al-2 anliyoruzda bukadar mahreme inmeden anlatin

Ades aynen öyle bencede erkek kadın olsa araştırır bulur bide ne kadar mantıksız neresini yalamışta şişmiş sabaha kadar yalayacak hali yok herhalde 19 yaşındasın yalatmayı biliyorsun şişmeside bil Böyle ahlaksızca konuşan insanlardan nefret ediyorum sen özelini git 4 duvar arasında yaşa bence bu kadar detaya girmene gerek yoktur biraz gururlu ve terbiyröi olsa keşke insanlar

Al-2 erkeksin sen kadınlıkla alakan yok kadın olsan biraz edepli olursun ama ne yazık ki bizim bu türk milletinde ne edep kalmış nede hayâ

Elba bende aynı fikirdeyim,nedense erkekmiş hissi veriyor bazı yazlar ve hiç yanılmadım şimdiye kadar .kesin erkek ama adam değil🤬adam gibi adam böyle bi siteye gitmez bile😤😤😤