Arkadaşlarım benim saçlarım da kepek gibi bi sorunum var çokta kaşınıyor bi önerisi olan var mı hergun dusta alsam bi faydası yok fikri olanlar veya byle birşey başına gelenler nasıl atlatttınız bi anlatabilir misnz

Seksiiii Bitlenmiş olabilir misin acaba ? Kepek karşıtı şampuanlar var onları dene bir. Kaşıntı da kepek yapar sert kaşıma saç derini

Seksiiii hii. Hiç yaşamadım kız küçükken bitlenmiştim şampuanla geçirmişti annem. Kaşıdıkçada kepekleniyordu. Saç derisi kuru senin saçına uygun sampuan kullan mutlaka

Seksiiii Ayn elma sirkesini kullanabilirsiniz şampuan dan sonra sürün saçınıza 10 dk beklesin en sonda iyice durulayın çıkın iyi geliyor kepeğe benim kepegim bu yöntemle geçti ayrıca sık sık yikamakta kepek yapar

Çalışıyorum bu yüzden de kişisel temizliğime dikkat ediyorum ayrıca da titiz biriyim bu yüzden günlük veya bir gün de bir dus alıyorum bir aydır bu durumdayim ilk defa basima geliyor ne yapsam bilemedim

Sarı kantoron yağıyla maske yapabilirsiniz saçlarınıza. Kepeğe iyi geliyor.

Seksiiii zeytinyağı sürüp bekletebilirsin saçı güzel besliyor. Kepek için parabensiz şampuan diye duymuştum elinin altında bebek şampuanı varsa kullan bakalım fayda edecek mi

Seksiiii kepek değil de yağlı egzema olabilir mi saç derisi ile ilgili bir problem olduğu belli hergun duş almak daha zararlı. Bence bir cilt doktoruna gidin o saç derisini muayene eder..ayrıca saç kremi kullanmayı bırakıp şampuanda da bilinen market markaları değil de eczane ürünü kullanman işe yarayabilir

Seksiiii eczanede solüsyon satılıyor gidin saç derim kabuklanıyor diyin onlar verirler.

Teşekkür ederim kızlar tavsiyelerinize uyacağım doktora sıra bulamadim henüz daha bir aydır

Seksiiii ıslattıklan sonra bolca karbonatla masaj yaparsanız tek seferde kurtulursunuz şampuan seçiminiz yanlış sanırım.

Seksiiii
    Blendax kepeğe karşı etkili şampuan kullandm bitti bitiyro

Seksiiii seberoik dermatit büyük ihtimalle 😏çok zor bi durum malesef