Eşimle nerdeyse 2 aydır ilişkiye girmiyoruz.. Beni gelir sarılır öper gider daha fazlası yok doğumdan sonra 2 senedir özellikle bu sene Çok nadir yaşanmaya başladı bu ilişkiye girme Faslı ara ara bundan rahatsız olduğumu belirttim güzelce konuştum kimi zaman bana hak verdi kimi zaman vermedi bu hafta ikidir akşama hazırlan dedi özledim dedi ama gelin görünki eve geç geldiğinden olmadı yine bişey yapamadık geçen gün bayram gecesi yanıma geldi öpüştük falan sabaha bayram diye erken kalkıcagımızdan banyo yapamam dedim zaten ne hikmetse oda o zaman geldi ama ben onu rahatlattım ilişkiye girmeden ama o ısrarcı olmadı hiç içime falan girmeye bugün de öyle oldu az önce yine geç geldi ben halbuki ona gel dedim iki saat önce cocuk uyudu dedim sen uyu uyu dedi ama çok sinirlendim artık cidden çok uzadı bu iş bana diyorki benim işlerim yolunda degil ben onu düşünüyorum sen neyi düşünüyorsun diyor bende bu başka o başka diyorum insan bu kadar nasıl dayanır yani hiç mi istemez canıma yetti artık bana kocalk görevini yapmıyor çok istekli olduğum halde artık canıma tak etti benimde ihitiyacım var cunki.