Eskobar UmutsuzEv bi gün ansızın altına sıçmaktan ve milletin içinde gaz kaçırmaktan çekinmiyorsan eşinin mikrop kapmasından çekinmemelisin analdan sonra vajinale geçmesende eşine enfeksiyon çoktan yerleşmiş olur prezervatif virüslerin geçmesini önleyebilir hem eşinin hemde senin ama dediğim gibi kısacası gtü gevşek olursun benim fikrim bu yönde gerisini biliyosun zaten kendin bilirsin yani
BerlinerBol88 UmutsuzEv kullansa daha iyi olur çok hijyenik değil. Biz yapmıyoruz hiç yapmadım ama yapsaydım prezervatif kullanmadan olmazdı
UmutsuzEv Elzi Artı 18 kategorisinde açıyoruz başlıklarımızı adı üstünde, hem artı 18 kategorisinde geziyorsun hem zırlıyorsun, ne bekliyorsun artı 18 kategorisinde yemek tarifi mi?
Elzi UmutsuzEv kusura bakma da post açıp efkarlanman da bı acayip burda çoğu şeye ne yazdığından da belli bu şekilde bu yorumları da görürsün yani 🖐️
Elzi UmutsuzEv güzelim burda giriş yapıp direk cinsellikten bahsedip kadınlarla konuşanlar var bunlar dört ayaklılar(erkek) senin de giriş yapıp direk analdan bahsetmen şüphe uyandırdı bunu ben değil çoğu kişi de biliyor birde gecenin bı yarısında akılla ilk gelen acaba mı oldu bilmem anlatabildim mi.
Elzi Pink-pink2 daha önce bu şekil post açıp sonrasında özelden yazıp tanışalım v.s diyende oldu bilmediğimiz bir şey değil o yüzden yabancı gelmiyor bu şekil yaklaşmamız normal değil mi sence?
Pink-pink2 Elzi Ama her yeni posta her yeni ğosta böylesiniz şuan sadece siE değil bir çok kişi her açılan yeni posta böyle yazıyor yazan belki bilmiyor bunuda düşünmek lazım