UmutsuzEv Merhaba hanımlar,kafama takılan bir konu var, eşimle anal sex yaparken eşim prezervatif kullanmıyor sonuçta orası vajina kadar steril değil bu durum bana riskli geliyor eşim mikrop kapar diye çekiniyorum,siz ne düşünüyorsunuz?
Akrep UmutsuzEv kusura bakma ama senin sağlığını düşünmeyip anal ilişkiye müsade eden birinin mikrop kapmasından korkmamalısın bence 🥺
Marbled UmutsuzEv O mikrop kapar da senin bağırsaklar da mutlu mesut yaşamaz 😂 Hatta o penis vajinana girecek. Sen 2x zarardasın. 😂
Mirinda UmutsuzEv anal seks yapıyorsan eşinin mikrop kapması korkacağın en son şey olmalı. Önce kendi sağlığını düşün
Elzi Yine bir vaka daha 🤦 Allah aşkına girdiğin gibi hele ki gecenin bu saati neden ilk işin cinsellik kndinizj bu kadar da belli etmeyin gidip eşine sor ozman yada etrafındakilere başka kapıya bacım abimm😡
Pink-pink2 Elzi Yalnız insanlar perideye bu ları sormak için geliyor hani biraz daha açık ortam ya kids de sorsa oerideye git orda anlatırlar deniyor niye her yeni gelip cinsellik konusu açana burda damga vuruluyor çok anlamsız ya
UmutsuzEv Elzi Siz ve sizin gibiler kesinlikle ruh hastası.Büyü ile ilgili post açsam laf etmezsiniz, kardeşim çocuğum yok eşimin ailesiyle problemim yok ne postu açacağım çocuk bakımı postu mu? Eşim bana yaklaşmıyor yada erken boşalıyor diyenlere kızmıyorsunuz nedense hayırdır ? Eşinizle cinsel hayatınızda sorun varsa gidin halledin gelip burda kusmayın içinizdekileri.Burda ilk post son post muhabbeti kadar saçma bir şey görmedim , havadan sudan muhabbet edecek olsam gider arkadaşlarımla da konuşurum dimi ? Burda anonim olarak yazıp bilgi edinmek amaç.
Elzi Akrep Aynn bnde oralı unutmuşum mikrop kapar yakında ağzımda yara bere enfeksiyon var diye de açarsa post ki zaten oda gururundan yazmaz heralde 🤣
UmutsuzEv Elzi Artı 18 kategorisinde açıyoruz başlıklarımızı adı üstünde, hem artı 18 kategorisinde geziyorsun hem zırlıyorsun, ne bekliyorsun artı 18 kategorisinde yemek tarifi mi?
arman Pink-pink2 bu sorunun trol olduğunun farkında değil misiniz lütfen yani. Her şeyi sorabiliriz diye artık trol postlara da mı ciddiye alıp cevap verelim. Buraya girip yeni üye de olsa mantıklı sorular soran herkese mantıklı cevaplar veriliyor zaten. Arkadaş çok haklı
Elzi Pink-pink2 daha önce bu şekil post açıp sonrasında özelden yazıp tanışalım v.s diyende oldu bilmediğimiz bir şey değil o yüzden yabancı gelmiyor bu şekil yaklaşmamız normal değil mi sence?
Pink-pink2 arman Tamam da sana göre mantıksız kadın merak etmiş olabilir bilimiyordur belki gerçektir hemen bir ön yargı size göre her soru trol bide şey hesabı yeni açıp ta bu soruyu sorman diye başlıyan linçler var gereksiz yükleniyorsunuz millete
Elzi UmutsuzEv güzelim burda giriş yapıp direk cinsellikten bahsedip kadınlarla konuşanlar var bunlar dört ayaklılar(erkek) senin de giriş yapıp direk analdan bahsetmen şüphe uyandırdı bunu ben değil çoğu kişi de biliyor birde gecenin bı yarısında akılla ilk gelen acaba mı oldu bilmem anlatabildim mi.
Papatya13 UmutsuzEv vala biz 4 yıllık evlilikte yeni orala geçebildik 🤣 sorun hakkında pek bir fikrim yok 🤣
LingardiumLeviosa Anal penetrasyonla gerçekleşen cinsel aktivitelerde HIV, klamidya, belsoğukluğu ve frengi gibi cinsel yolla bulaşan hastalıkların yayılma riski diğer ilişki türlerine göre daha fazladır. Rektum bölgesinin ince ve hassas yapısı ilişki sırasında hafif kanama, ağrı ve acıya sebep olabilir. Anüsün doğal yağlamadan yoksun olması birleşme esnasında doku zedelenmelerine sebep olarak rektal bölgeyi enfeksiyonlara karşı savunmasız hale getirebilir. Fekal inkontinansa, yani dışkılamayı kontrol edememe problemine neden olabilir.
LingardiumLeviosa Prezervatif kullanımı anal seks yoluyla bulaşan enfeksiyonları önlemede en etkili yöntemdir. Silikon kayganlaştırıcılı lateks prezervatifler sayesinde birleşme en rahat şekilde gerçekleştirilebilir. Ancak kondomun faydalı olabilmesi için en doğru şekilde kullanılması gerekmektedir. Anal birleşmeden sonra aynı prezervatifle vajinal veya oral seks yapılmamalıdır. Anal bölgenin zarar görmemesi için kaliteli bir kondomla yeteri miktarda kayganlaştırıcı birlikte kullanılmalıdır.
LingardiumLeviosa https://www.ok.com.tr/cinselligi-kesfet/anal-sex/ Google yazınca tüm cevapları bulabileceğiniz platformlar var burda siz ya da eşiniz yapıyor mu minvalindeki sorular saçma geliyor bana😏