HurremSultan Kızlar bebeğim 6 aylık oldu ve ben 6+4 günlük hamileyiimmm💕💕 Rabbım isteyen herkese nasip etsin. Ay sizi çok özlemişim 😘🥰
sosyolog1kadin HurremSultan seni hatırlıyorum. Hoşgeldin 🥰hayırlı olsun sağlıcakla gelsin bebişin😍ama diğer bebiş küçükmüş, kazayla mı geldi minik 🤭
HurremSultan sosyolog1kadin hosbuldddummmm💕🌸 inşallah sağ salim kucağıma alırım🌸 yok kazayla olmadı ben hala kaza ile bebek olacağını düşünmüyorum😅 ben istedim Rabbım nasip etti ikiz gibi olsun kızımla istiyorum. Qma sürekli rüyamda ikiz ucuz olarak görüyorum😅😅 inşallah bir tane vardır içimde gxlsfxxnbxx
Zeynooo03 HurremSultan HurremSultan ayy bende ilk hamileliğimi öğrendikten sonra iki üç defa ikiz doğurduğümu gördüm rüyamda daha kontrole görmemiştim hcg ile öğrenmiştim bizimkilere söyleyince benimle dalga geçtiler hep çünkü bizde hiç ikiz yok ve sonuç 22aylik ikizlerim var 😂😂
sosyolog1kadin HurremSultan bende oğlum bi yaşına gelmeden önce istiyor gibiydim sonra bi yaşına gelsin öyle karar ver dediler. Şuan 16 aylık hamile olsam napardım diye düşünüyorum 😬😂
HurremSultan sosyolog1kadin ikisini bir büyütüp kilolarını verip hayatıma güzel bir şekilde basliycam inşallah 🤣 daha 20 yaşındayım 2. İçin 3 sene beklesem tekrar herseyi bastan yasiycsktim. Ama şuan çok mutluyum. İkisini bir büyütüp genç anne olucam. İnşallah Buda kız olur🤣
sosyolog1kadin HurremSultan bizde 2 tane istiyoruz, bende beraber büyüsünler istedim ama emzirdiğim için meme kavgası olacak 😂bu arada bende 22 yaşındayım 😃erken anne olmak çok güzel 🥰
Nurellaaa HurremSultan aynı şeyi düşünüyorum kızım şuan 5 aylık ben de 19 yaşındayım 20 olcam herşeyi bastan yasamak istemiyorum bi 3 4 sene sonra bi ân da olsun bitsin beraber büyüsünler istiyorum ama işte bana daha bu cesaret gelmedi maalesef 😂 sağlıkla kucağınıza alın inşallah
HurremSultan sosyolog1kadin ya benim sütüm kesildi stresten😓 geri getiremedim simdi ki bebegimde kimseyi iplememeyi düşünüyorum🌸 evet o kadar guzelki 19 yaşımda anne oldum🥺🥺 Rabbım onların ayağına taş degirmesin inşallah
2bebelianakurt HurremSultan gerçekler acıdır derler ya da dost acı söyler derler Cok cok zorlancaksın Allah yardımcın olsun İnşallah yakınında annen kayınvaliden vardır yani 7 24 yardım eden biri şart😂😂
HurremSultan 2bebelianakurt saol teşekkür ediyorum desteğin için 😅😅 kimsem yok tek başıma kafayı sıyırmadan kendim buyutcem inşallah kızım akıllı bir bebek kardeşi gelene kadar çıldırmaz ise atlatırım bu durumu diye düşünüyorum 🤣