HurremSultan sosyolog1kadin ya benim sütüm kesildi stresten😓 geri getiremedim simdi ki bebegimde kimseyi iplememeyi düşünüyorum🌸 evet o kadar guzelki 19 yaşımda anne oldum🥺🥺 Rabbım onların ayağına taş degirmesin inşallah
2bebelianakurt HurremSultan gerçekler acıdır derler ya da dost acı söyler derler Cok cok zorlancaksın Allah yardımcın olsun İnşallah yakınında annen kayınvaliden vardır yani 7 24 yardım eden biri şart😂😂
HurremSultan 2bebelianakurt saol teşekkür ediyorum desteğin için 😅😅 kimsem yok tek başıma kafayı sıyırmadan kendim buyutcem inşallah kızım akıllı bir bebek kardeşi gelene kadar çıldırmaz ise atlatırım bu durumu diye düşünüyorum 🤣
HurremSultan WhiteAngel evet isteyerek oldu sadece hemen olacağını tahmin edemedim ilk bebeğim 5 Ay sürdü bu bebekte Bi kaç ay sürer bulmam dedim hemen oldu şaşkın ama mutkuyjm🤣 Rabbım aratmadı şükür diyip teselli buluyorum😅
Akrep HurremSultan aaaa hoşgeldin hayırlı olsun kız maşallah 🥰😻 inşallah gönlünce kolay olur her şey. Sağlıkla al yavrunu kucağına ☺️
HurremSultan Akrep hosbuldum çiçeğim 🌸💗 Amin inşallah tek dileğim sağlıkla kucağıma almak geri kalan hersey hallolur Allahını izni ile🥰
Cicikiz HurremSultan ah ah bende kendimi böyle motive ediyordum hamileyken ikiz gibi büyürler öyle olur şöyle olur çevremdekiler benim sana soyliceklerimi söyleyecek maalesef çok ama çok zor tek başınaysan aşırı zor gerçekten ilkte bebek ikinci ondan bebek ilkine fırsat yaratmaya çalışıyorsun olmuyo saatlerce tuvaletimi tutup unuttuğumu ve artık wcye kosana kadar donuma işedigimi biliyorum Allah yardımcın olsun ❤️
taricat HurremSultan Hayırlı olsun kuzum Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin 😍 benimde 2 buçuk yaşında oğlum var şimdi 5+3 haftalık gebeyim . Ben bile korkuyorum ikisine yetemezsem diye kara kara düşünmeye başladım cesaretin takdire şayan 😂👏🏻👏🏻👏🏻
Nurellaaa HurremSultan aynı şeyi düşünüyorum kızım şuan 5 aylık ben de 19 yaşındayım 20 olcam herşeyi bastan yasamak istemiyorum bi 3 4 sene sonra bi ân da olsun bitsin beraber büyüsünler istiyorum ama işte bana daha bu cesaret gelmedi maalesef 😂 sağlıkla kucağınıza alın inşallah
HurremSultan Nurellaaa valla yaptım bir çılgınlık Allah yardım etsin bana😅😅😅 herseyi baştan yaşamak istemiyorum o kiloları verip tekrar alırsam psikolojim bozulur😅
HurremSultan Cicikiz ne kadar fark vardı aralarında peki benimki gibi mi oldu 🥺 başıma gelecekleri az çok tahmin ediyorum ama ileriyi düşünüp kendimi motive ediyorum😅 Tek tesellim rabbimin bana bebek aratmaması. Çevremde o kadar bebegi olmayan insan varki şükredip başıma gelecekleri cekicem sanırım. Uoksa akıl sağlığımı yitiririm😅
HurremSultan OxyGenn şuan az az var ama olmaz inşallah bu bebeğimin yüzü suyu hürmetine Allah yardım eder inşallah 🥰🌸
Cicikiz HurremSultan benimkilerin arasında 33 ay var 25 aylıktı kızım hamile kaldığımda üç aylık hamileydim tuvalet eğitimine başladım kuşa kuşa mide bulantısı çeke ceke öğrettim kızımın peşinde koşarken bide hamilelik tansiyon yüksekliği sonuç 8 aylıkken doğurdum