Herkese selamlar🌺 kızlar ben haziranın ilk haftası evleniyorum ama hala balayı için bi fikrim yok. Şehir fark etmez. Muğla Antalya olabilir. Villa otel vs de fark etmez. Önerilerinizi bekliyorum
Balayı
Annafreud şehir fark etmez. Fiyat da aşırı yüksek olmadığı sürece fark etmez
Annafreud hayırlı olsun öncelikle 🌸 biz Yalova da Lova otel spa ’ya gitmiştik kesinlikle öneririm termal otel daha iyisine denk gelmedim henüz yemek konusunda gerçekten muhteşem yemekleri kahvaltısı vs 5 yıl oldu tadlarini hala unutamadik kirsal bir yerde biraz etrafta villar var şehir merkezine vs gezmeye gidilebiliyor ulaşım kolay yani ama ilgi alaka herşey mükemmeldi her otel arayışı olana öneriyorum 🤭
Bizim kurbana denk gelmişti kaynana evine gitmiştik 😂 maddi açıdan eşim için en mükemmel yerdi.
Nazen anam dolar mı😳 şaun en kötü 10 bin dolardır bunu tlye vurunca kaç eder abooovv🥴😣 tl ile çok pahalıya gelince dolar ile makul göstermeye mi çalışmışlar 😂😂
sosyolog1kadin bende dün öyle bir hesap yaptım ve düşündüm neden dolarla ödedik acaba diye😂 yani TL olarakta alıyorlar
Melmomss yok canım o kadar verdik çünkü önümde ödendi o zaman ne kadardı bende hatırlamıyorum ama şimdiki gibi değildi düşüktü dolar baya😂bide ben bi hafta mı 10 gün mü kaldık onu unuttum ya dünden beri düşünüyorum o fiyat bence 10 gündür😂çünkü arayan herkes sıkılmadınız mı diyordu onlara neyse
Nazen teşekkür ederim bakınayım😅ama fiyat çok aşar beni
Adsizbayan çok teşekkür ederim. Yalova düşündüğüm bi şehir değildi ama bi araştırayım yine de 🌺
Fatgi_ daha önce hiç gitmedim. zaten gitmişken gezmek istiyorum 🌺düşüneceğim teşekkür ederim
Srgzkdn 😄talihsizlik olmuş ama olsun mutlu olun yeter
Annafreud bnce villaya gitme yemekle uğraşma bi havuza özel gşrcz diye biz gittk valla zaten erkekler uckur peşinde olunca her dk duş falan yoruluyosun sıcak otele git hazr ye yemeğini en büyük tavsiym biz Antalya kaşa gittk cok pişmannm keske ankaradabi otele gitseydk 2 geve 3 gün diğer kalanda dinlenseydk diyorm düğün yorgunluğuyla gezilmiyor tozulmuyor dinlenmeli balayı olmalı bence