Herkese selamlar🌺 kızlar ben haziranın ilk haftası evleniyorum ama hala balayı için bi fikrim yok. Şehir fark etmez. Muğla Antalya olabilir. Villa otel vs de fark etmez. Önerilerinizi bekliyorum

Annafreud şehir fark etmez. Fiyat da aşırı yüksek olmadığı sürece fark etmez

Annafreud biz Antalya sideye gitmiştik canım ben çok memnun kaldım otel dışı da gezdik akşamları çünkü eşimin kuzeni var orda sıkılmadık otelde ve otelide çok beğendik luna blanca ismi ama 3 sene önce 4500 dolar vermiştik 5 gün şuan fiyatları nedir bilmiyorum 🌸

Annafreud hayırlı olsun öncelikle 🌸 biz Yalova da Lova otel spa ’ya gitmiştik kesinlikle öneririm termal otel daha iyisine denk gelmedim henüz yemek konusunda gerçekten muhteşem yemekleri kahvaltısı vs 5 yıl oldu tadlarini hala unutamadik kirsal bir yerde biraz etrafta villar var şehir merkezine vs gezmeye gidilebiliyor ulaşım kolay yani ama ilgi alaka herşey mükemmeldi her otel arayışı olana öneriyorum 🤭

Annafreud şimdiden hayırlı uğurlu olsun ❤️
          Ben akyaka derim.. biz 2 sene önce bir 3 günlük kaçamak yapmıştık gerçekten güzel geçmişti. Otelde çok durmamıştık zaten genelde gezmiştik. Küçük ve şirin yer mimariside güzel.

Bizim kurbana denk gelmişti kaynana evine gitmiştik 😂 maddi açıdan eşim için en mükemmel yerdi.

Nazen anam dolar mı😳 şaun en kötü 10 bin dolardır bunu tlye vurunca kaç eder abooovv🥴😣 tl ile çok pahalıya gelince dolar ile makul göstermeye mi çalışmışlar 😂😂

sosyolog1kadin bende dün öyle bir hesap yaptım ve düşündüm neden dolarla ödedik acaba diye😂 yani TL olarakta alıyorlar

Nazen şuan fiyatlarına baktım tam sezonunda 5 gece için fiyatı 15bin TL bir yanlışlık olmasın bir de döviz bazında ödeme yapmışsınız o zaman kur ne kadardı bilmiyorum 😂

Melmomss yok canım o kadar verdik çünkü önümde ödendi o zaman ne kadardı bende hatırlamıyorum ama şimdiki gibi değildi düşüktü dolar baya😂bide ben bi hafta mı 10 gün mü kaldık onu unuttum ya dünden beri düşünüyorum o fiyat bence 10 gündür😂çünkü arayan herkes sıkılmadınız mı diyordu onlara neyse

Nazen ama bizimki özel odaydı canım balayı için şimdi eşime sordum ne kadar yapıyordu diye o zaman diye 14 bin TL dedi

Nazen büyük ihtimalle 5-6 civarıdır dolar o zaman için yine fazla geldi 10 gün olsa dahi😂 ne bilem ya aman 😁en sevdiğim tatil bitmeyen tatil 3 ay kalsam sıkılmam ev kuşu değilim ben aramam evimi ya kxşdmfşmfşf

Melmomss 3.50 falanmış o zaman 😂ya bende tatili seviyorum ama işte pahalıya mal oluyor bazen

Nazen teşekkür ederim bakınayım😅ama fiyat çok aşar beni

Fatgi_ daha önce hiç gitmedim. zaten gitmişken gezmek istiyorum 🌺düşüneceğim teşekkür ederim

Annafreud dün baktım 5 güne 15 küsür TL istiyorlar ama tabi daha uyguna da vardır 😌

Annafreud Biz balayında Antalya’da Regnum Carya ya gitmiştik. Çok fazla otele gittik şimdiye kadar ama Regnum Carya ile başlangıç yaptık balayında
                          Regnumu tek geçerim herşeyiyle mükemmel

Annafreud bnce villaya gitme yemekle uğraşma bi havuza özel gşrcz diye biz gittk valla zaten erkekler uckur peşinde olunca her dk duş falan yoruluyosun sıcak otele git hazr ye yemeğini en büyük tavsiym biz Antalya kaşa gittk cok pişmannm keske ankaradabi otele gitseydk 2 geve 3 gün diğer kalanda dinlenseydk diyorm düğün yorgunluğuyla gezilmiyor tozulmuyor dinlenmeli balayı olmalı bence