fistikli_gaymakli_baklava biz dağıttığımız kadar anca harçlık yaptık başa baş oldu 😂😂
BAYRAM HARÇLIĞI 🍬🍬🍫🍫💸💸💸
Kirmizibalon kız olmadığından deil canım kendi kızı birkaç ay önce gelin oldu tüm kızlarına 100 er lir aharclik verdi yorumlara kadar gelinlere böle yaptı cadı kaynana amcalar da cimri 😆😆
Melmomss olsun ihtiyaçları bedavaya gelmiş gibi olucak iyi toplamissiniz 😆😆
Cicikiz güle güle harcayın ☺️☺️
TombulHatun dagitmadim valla zaten 10 20 veren verdi bende en küçük gelin kozunu kullandım 😆😆küçüğüm ben didim
fistikli_gaymakli_baklava yok ya utandı bence düğünde taktigindan yoksa çocuğun yüzünü bile görmedi hiç bırakıp gitti 🙄
fistikli_gaymakli_baklava aynen sağolsunlar yanlarında değiliz ama yanlarına kumbara bırakmışız atıyorlar 😂bide eşim sağolsun 😜
fistikli_gaymakli_baklava yes yessss en sevdiğim 😂
Kirmizibalon hiç vermeselermiş 10-20 tl ne dalga geçer gibi. 10-20 tl sakız parası oldu haberiniz yok mu?
fistikli_gaymakli_baklava güle güle harca🙃
Ecivicivokke anladım olsun siz gelen paraya bakın ne diyelim ☺️☺️🙄
Nazen kumbara mi biraktiniz ise yarar mı aceo bende bıraksam hergun 1 TL atsalar hepsi gene iyi🙄😆😆
Melmomss benimde valaa 😆😆
ZRaporu saol canim harca harca bitmez zaten 😆😆kızımın canı pizza istemiş soledik bedavaya pizza yiyiomus hissi verdi 😆😆😆kendi kızlarına çok bonkorler bizlere verdikleri 5 liranın hesabıni yaparlar tabi bu bayram verdiklerinde benim de yüzlerine karşı istemem etkili olmuştur yoksa bunu da vermezlerdi😆😆😆
fistikli_gaymakli_baklava aynen 😂kızım doğdu da harçlık alıyor dedim
fistikli_gaymakli_baklava eşim çocuk sevindirmek sevaptır dedi 50 50 dağıttı mübarek 😂😂
fistikli_gaymakli_baklava ben kumbara almıştım kızıma doğduğunda yakılanlar altınlar felan içine attım bende birikenleri ona verilenleri sonra kaynanama bıraktım onu yurt dışına eşimin yanına gelince onlarda sağolsunlar bayramdı seyrandı atarlar bide kaynanam emeklisini aldığı zaman atar bazen 100 felan 😅işe yaradı yabi sende al valla koy de bu çocuğumun kumbarası içinizden ne gelirse atarsınız😀