• Muhabbet
  • BAYRAM HARÇLIĞI 🍬🍬🍫🍫💸💸💸

Kirmizibalon kız olmadığından deil canım kendi kızı birkaç ay önce gelin oldu tüm kızlarına 100 er lir aharclik verdi yorumlara kadar gelinlere böle yaptı cadı kaynana amcalar da cimri 😆😆

Nazen kesinlikle 👍🏻😂 Allahtan verenlerin çoğunun çocuğu yoktu bizden fazla gitmedi 🤣

Kirmizibalon hiç vermeselermiş 10-20 tl ne dalga geçer gibi. 10-20 tl sakız parası oldu haberiniz yok mu?

ZRaporu saol canim harca harca bitmez zaten 😆😆kızımın canı pizza istemiş soledik bedavaya pizza yiyiomus hissi verdi 😆😆😆kendi kızlarına çok bonkorler bizlere verdikleri 5 liranın hesabıni yaparlar tabi bu bayram verdiklerinde benim de yüzlerine karşı istemem etkili olmuştur yoksa bunu da vermezlerdi😆😆😆

Akrep bu tartışmayı sabitledi.

fistikli_gaymakli_baklava ben kumbara almıştım kızıma doğduğunda yakılanlar altınlar felan içine attım bende birikenleri ona verilenleri sonra kaynanama bıraktım onu yurt dışına eşimin yanına gelince onlarda sağolsunlar bayramdı seyrandı atarlar bide kaynanam emeklisini aldığı zaman atar bazen 100 felan 😅işe yaradı yabi sende al valla koy de bu çocuğumun kumbarası içinizden ne gelirse atarsınız😀