fistikli_gaymakli_baklava ay şu ayrım varya niye kızlarının çocukları çocuk sizinki değil mi yap kız böylelerine yüzsüzlük gerekiyor onlar utanmıyor sende utanma 😙😄
BAYRAM HARÇLIĞI 🍬🍬🍫🍫💸💸💸
Nazen yüzümün astarini bu bayram attım valla istedik birde küçük gelin kozunu kullanarak küçüğüm diye diye bu kadar oldu onlar bize deil diğer kız çocuklarına ve torunlarin acok verirler 😆😆hoş benim babaannem de öyleydi
fistikli_gaymakli_baklava benim kızımda 600 topladı 😁 hep eşimin tarafı verdi benim tarafım cimrilikten ölecek 😒
fistikli_gaymakli_baklava bize de genelde 50 verdiler pinti amcam 10 TL verdi babama dedim sende 10 ver onun torununa artist babam gitti 50 verdi 😂😂😂
fistikli_gaymakli_baklava
1850₺ topladı oğlum 🥳
Queen_Mommm eşinizin tarafı bonkormus en azından onu düşün ☺️☺️ bizim taraf yaşadığım yerde olmadığı için hep eşim tarafı verdi en azından vermişler işte 😆😆
TombulHatun ben olsam çocuğun elinden alırdım 10 verirdim 😆😆😆 niye fazla versin ki
wildangel çok iyi toplamış valla güle güle harcayın ☺️☺️
fistikli_gaymakli_baklava oğluma toplam 200 lira harçlık oldu bence şu zamanda çok çok normal millet karnını zor doyurur hale geldi 10 u 20 yi az görenler var evet bu paralara hiç bişey olmuyo ama kimi için ekmek parası hayret ettim ne yaa direyerek tepki verenlere onların evine 10.000 den aşağı maaş girmiyordur kesin biz asgarî ücrete talim normal görüyoruz mesela
Popy_ doğrudur illaki zor gecinenler var hatta hiç alamyanlar bile var sohbet amaçlı konuşuluo kim istemez çocukları bayram harçlıkları toplasın en azından çocuğuna bir eksiğini kapatsın örneğin benim es tarafi cimriliklerinden az verdiler ayrım yaptıkları için yoksa 10 lirada tabiki gönül hoşluğu dur ☺️☺️
fistikli_gaymakli_baklava benim eşim ilk çocuk kızımda ilk torun ondan belkş😄görümceme daha var evlenmesine 19 yaşında benim kaynanam eşimi çok sever söylerde kayınbabamda kızı😅ortanca olan kaynım gruptan ayrıldı😂😂
fistikli_gaymakli_baklava benim oğlum 700 bende bir yere gitmememe rağmen 300 😁
fistikli_gaymakli_baklava çocuğa günah kız oda yapılmaz 😂
fistikli_gaymakli_baklava aynen iyi topladı gene 😁 gene ona harcanacak tabi 😊
Ecivicivokke 😂😂😂😂 sesli guldum
fistikli_gaymakli_baklava benim bebeğim yok eşimle ilk bayramımdı ailesi falan derken 500 topladım 😂
Nazen 😆😆😆şanslısınız desene ilk torunun sizin evladınız olmasından hemde seviomus zaten bu arada bizimki en küçük onu da güya severler anası fırsat kollar fısır fısır konuşmak için lafa gelince sever 😆😆