fistikli_gaymakli_baklava Az önce kidste gördüm Millet ne paralar toplanmış burda kim ne kadar topladı merak ettim valla ☺️☺️ bizde toplamda 290 TL kızım ve bebiş oğlum icin 🙄😏😏var hepsi 10 TL 20 TL olarak verdi buna da şükür ne diyim siz ne kadar topladiniz kizceler😆😆
Nazen fistikli_gaymakli_baklava vallahi biz gurbetteyiz burda kimseye gitmedik eşim sağolsun verdi 😂TL ye vurursak kızıma 500 bana 1000 verdi kızıma da oyuncak ve tablet aldı ekstradan kayınbabam kaynanam annem ve babam da 100 er TL kızımın kumbarasına attılar yani kızıma 900 bana 1000 diyecez
Cicekliperde fistikli_gaymakli_baklava bize de tek amcaları verdi 😅 kızım üç buçuk aylık zaten . Hatta verdiklerinde şaşırdım
Kirmizibalon ZRaporu ekonemiden haberleri olduğu için sadece 10-20 TL verebilmiş olabilirler mi acaba.
Sept ZRaporu maaş mı veriyor insanlar? Gönlünden kopmuş adet yerini bulsun diye yapılmış bi’ şey bu. Ne ekonomisi?
Ecivicivokke fistikli_gaymakli_baklava düğünümde 100 lira takan amcam oğluma 50 dolar verdi ben hala onun sokundayim gerisi önemli değil 😂😂
fistikli_gaymakli_baklava Ecivicivokke 😆😆😆😆çocuk olunca bonkör olacağı tuttu desene masalalh diyin devamı gelsin insallah
Ecivicivokke ZRaporu yok ya bence o da utandı takdigina veya birileri bir şey dediyse neyse takayım dedi bence çünkü 7 buçuk aylık oldu çocuk daha çocuğu görmeye gelmediler 🙄 parayı da almadım evime gelince getirirsin dedim de yok dedi neyseeee
fistikli_gaymakli_baklava Kirmizibalon kız olmadığından deil canım kendi kızı birkaç ay önce gelin oldu tüm kızlarına 100 er lir aharclik verdi yorumlara kadar gelinlere böle yaptı cadı kaynana amcalar da cimri 😆😆
ZRaporu Kirmizibalon hiç vermeselermiş 10-20 tl ne dalga geçer gibi. 10-20 tl sakız parası oldu haberiniz yok mu?
Melmomss fistikli_gaymakli_baklava ben 7 aylık bebişimden iyi kar ettim o zaman 2240 topladık 😂 bugün bez ıslak havlu ve mama ve bir kaç eksiktir geri gitti paracıklar elde kalan sıfır 😂
fistikli_gaymakli_baklava Melmomss olsun ihtiyaçları bedavaya gelmiş gibi olucak iyi toplamissiniz 😆😆
Nazen fistikli_gaymakli_baklava aynen sağolsunlar yanlarında değiliz ama yanlarına kumbara bırakmışız atıyorlar 😂bide eşim sağolsun 😜
Ecivicivokke fistikli_gaymakli_baklava yok ya utandı bence düğünde taktigindan yoksa çocuğun yüzünü bile görmedi hiç bırakıp gitti 🙄
fistikli_gaymakli_baklava TombulHatun dagitmadim valla zaten 10 20 veren verdi bende en küçük gelin kozunu kullandım 😆😆küçüğüm ben didim