fistikli_gaymakli_baklava Seksi_hatun ciddi ciddi bu kadar mı topladin 🙄🙄🙄 ay o dede babaanne hepsinden bende istiyorum 😆😆maşallah valla
Seksi_hatun fistikli_gaymakli_baklava evet cnm. Bu kadar topladım ciddi ciddi. Babaanne ve dedeye gelirsek durumlar oldukça çok iyi. Diğer yorumlara da yollarlar ama ben ailenin ve sulalenin ilk torunuyum babannemin eline doğup büyüdüğum. Annem doğumdan sonra bakmamış. Dedem ve babannem anne babalık yapmış neredeyse. O yüzden biraz dah la el üstünde tutulan benim 🥰. Allah başımdan eksik etmesin varliklarini
fistikli_gaymakli_baklava Deleted_1 bende benim akrabalara gidemedim sadece eş tarafına gittim bir dahaki bayrama gidersiniz sizinkilere eş tarafina herkesin bir yani buruk ☺️☺️☺️
Deleted_1 fistikli_gaymakli_baklava ayyy inşallah anca seneye bebiş olmadan gitmeyi düşünmüyorum gelen gidenin bebek yok mu diye sormalarını kaldıramam valla
fistikli_gaymakli_baklava Deleted_1 Allah bilio da bana verdirmio ben o kadar görsem para beni bozar o yüzden kurban oldugum Allah kimseye de verdirmio ben neler yapardım neler 😆😆
fistikli_gaymakli_baklava Deleted_1 Allah bilio valla içimi paraciklarim diy gezer yapmak istediğim şeyi yapardım kimseyi tanimazdim ohooo😆😆
bitterdelisi24 fistikli_gaymakli_baklava rekor kimde bilmıyorum da :) benim kız bu bayram 940 tl topladı 😊Allah bereket versin :) gram aldım onada 😂😂 10 10 tl bile bırıkıyo bi bakmıssın 100 tl olmus.. oyle oyle 900 u gecti valla
Deleted_1 bitterdelisi24 bence rekor @Seksi_hatun da bol sıfırlı bi paylaşım bilezik saat Allah daha çok versin inşallah 🤣😂
fistikli_gaymakli_baklava bitterdelisi24 iyi toplamissin benden kat kat iyi hemde bitter güle güle harca😆😆 hep 10 TL mi verdiler size de kız on TL verdilerse 900 için sen çok mu gezdin bu bayram
fistikli_gaymakli_baklava Deleted_1 kime neymiş bebişin olup olmamasının sanki olsa onlar bakio derdine tasasina onlar koşup maksat laf solemek onlarınki insallah en kısa sürede bir beebk sahibi olursunuz Rabbim yüzünüzü güldürsün ☺️☺️
fistikli_gaymakli_baklava Seksi_hatun Aa ne güzel sevindim adına o zaman annenizin niye bakmadığını merak ettim ama sizi üzecek bişi derim diye de çekiniyorum açıkçası sizi üzecek bisise cevaplamayin hiç ☺️🙏🙏
Seksi_hatun Deleted_1 amin canım. Rabbim hepimize versin inşallah. Eşime diyorum bu bayram da kaptım bileziği. 😅😅
Seksi_hatun Deleted_1 hayır canım sıfırları fazla yazmadım. Dedem ve babanemden toplam 10 bin bir bilezik ve ne saat bayram harçlığı olarak.
Deleted_1 Seksi_hatun belkim elin sürtmüştür dedim 🤣😂doğru yazmış olduğuna sevdim canım rabbim sağlık sıhhat içinde kullanmayı nasip etsin inşallah 🌺🤲🏻
Seksi_hatun Deleted_1 😅😅😅 bende kargoyu alıp açtığım da. Gözlerim yanlış gördü sanmıştım 😅😅 birde üstüne not birakmislar. Hadi genem eyesin bir bilenzik daha geldi mavişim diye 🥰🥰
Deleted_1 Seksi_hatun vayyy anasını bide kargoyla mı gönderdiler hayatta o tür şeyleri güvenipte kargoyla yollamam🙄yaaa çok şekerler Allah başından eksik etmesin inşallah
Deleted19 Seksi_hatun okurken beynim yandı 🙄kız sen hangi aşirettensin :)) kaç tane babaannen deden var anlamadım valla :)
wildangel fistikli_gaymakli_baklava teşekkürler 🥰 çeyrek altın yapıp bir kenara koydum sonuçta oğluma verilmiş,onun ihtiyaçlarına bile harcamak istemedim 🥲❤️
Elizabeth_16 fistikli_gaymakli_baklava oldukça zengin olan kaynanam ve kayınpederim ilk torunlarına 50 tl durumu olmayan annem ve babam 200 TL verdi birde bir dayim 50 birde esimin arkadaş 50 verdi
fistikli_gaymakli_baklava Elizabeth_16 olan vermio zaten olmayan daha bonkör oluo 😏😏 kaynana bizde de aynı var ama vermio vermezse vermesin ne yapalım
Mrvela fistikli_gaymakli_baklava kayınpederim ultra varlıklı olmasına rağmen 150₺ verir her sene gerçi 2 sene önce 100 verirdi babamın da durumu iyi çok şükür 500₺ verdi Babam be öz baba farkı❤️
fistikli_gaymakli_baklava Mrvela kayınpederi kaynana dolduruo canım yani benimki öle herkesin öle galiba baban çok iyi vermiş malesef bende verecek bir baba yok her zamanki gibi annesiz babsiz geçirdim ben çocuklarımla eş tarafıyla