fistikli_gaymakli_baklava sarisinella balliymis valla kızın güle güle harcayın ☺️☺️sadece kızın o kadar topladiysa seni düşünemiyorum sende toplamissindir illa bişiler ☺️☺️
fistikli_gaymakli_baklava Deleted_1 Allah bilio valla içimi paraciklarim diy gezer yapmak istediğim şeyi yapardım kimseyi tanimazdim ohooo😆😆
fistikli_gaymakli_baklava bitterdelisi24 iyi toplamissin benden kat kat iyi hemde bitter güle güle harca😆😆 hep 10 TL mi verdiler size de kız on TL verdilerse 900 için sen çok mu gezdin bu bayram
bitterdelisi24 fistikli_gaymakli_baklava yok kuzum :) babam 200 verdi kardesım 100 ablam 100 abim 100 .. kayınpderm 100 görümcem 100 diğer görümcem 100 .. kalanlarda sağdan soldan 10 tl 20 tl o sekılde oldu :)
fistikli_gaymakli_baklava Deleted_1 kime neymiş bebişin olup olmamasının sanki olsa onlar bakio derdine tasasina onlar koşup maksat laf solemek onlarınki insallah en kısa sürede bir beebk sahibi olursunuz Rabbim yüzünüzü güldürsün ☺️☺️
Deleted_1 fistikli_gaymakli_baklava ayyy inşallah Allah razı olsun 🌺🥰🤲🏻Ya belki kötü bir niyetleri yok ama ben kötü oluyorum yok deyince kendimi eksik hissediyorum 😒🥹
fistikli_gaymakli_baklava Seksi_hatun Aa ne güzel sevindim adına o zaman annenizin niye bakmadığını merak ettim ama sizi üzecek bişi derim diye de çekiniyorum açıkçası sizi üzecek bisise cevaplamayin hiç ☺️🙏🙏
fistikli_gaymakli_baklava Elizabeth_16 olan vermio zaten olmayan daha bonkör oluo 😏😏 kaynana bizde de aynı var ama vermio vermezse vermesin ne yapalım
fistikli_gaymakli_baklava Mrvela kayınpederi kaynana dolduruo canım yani benimki öle herkesin öle galiba baban çok iyi vermiş malesef bende verecek bir baba yok her zamanki gibi annesiz babsiz geçirdim ben çocuklarımla eş tarafıyla
sarisinella fistikli_gaymakli_baklava yok kızzzz kayınvalidem verdi sadece o da 50₺ Allah bereket versin 😂 kendime bir şey istemiyorum. Her şeyi kızıma yapsınlar bana yapmasalar da olur. Kızım da 10 aylık. Eşim tek çocuk. Eşimin ve kayınpederim tarafı için ilk torun belki ondan fazla toplanmıştır 😂 benim sülalem fak fakir haset bacım boşveerrrr 😂
fistikli_gaymakli_baklava bitterdelisi24 güle güle harca ne güzel sevindirmisler işte kızını seni saolsunlar ☺️☺️
fistikli_gaymakli_baklava bitterdelisi24 öyle oluo valla ama dün kızım parasından pizza istediğini söyledi istedim valla bedavaya yiyiomus hissi verdi 😆😆 bu da güzeldi her kalanı da olduğu gibi onun kumbarasinda sakladım ☺️☺️
bitterdelisi24 fistikli_gaymakli_baklava ooo afiyet olsun :) valla bende sımdı pizza sıparısi vercektım :)) küçücük pizza 50 tl ya söylesem mi kararsız kaldım 😂
fistikli_gaymakli_baklava Seksi_hatun sizin annenizin dediniz ya annem dogumdna sonra bakmamış diye neden olduğunu merak ettim ☺️☺️