Melsa Deleted_1 öyle canım cok haklısın hayırlısı olsun diyoruz ama ister istemez aşırı üzülüyoruz dedigin gibi rabbim çok aratmasın hepimize nasip etsin 🙏🏻♥️
Security29 Kızlar bende bir şey sorucam hazır post açılmışken, bizde iki aydır deniyoruz benim adetim hiç gecikmezdi bu ay 4 gün gecikti test yaptırdım negatif çıktı şuan tam 6 gün oldu hala adet olmadım. Tekrar test yapsam çıkma ihtimali olur mu sizce
Fairytaleee Security29 yani hamile olabilirsin de olamazsında gecikmelerin olması normal gebelik düşündükten sonra rahim kendini hazırlıyormuş
Aynnkrdsm Buulut pes etme degil pes edin birakin olmuyosa zorlamayin yiyin için sevişin fantaziler yapin kocanizlq birliktelikten zevk almaya bak gez toz olmazsa olmasin cocuk de allah hayirli zamanda nasip etsin de bu yaz bi tatil yapalim sonra deneriz cocuk de ;)
Buulut Aynnkrdsm Aynen o kafadayim valla şuan 🤣🤣 yaz gelince istemsiz bu kafaya girdim işi bırakmıştım tekrar işe başladım baya stabil hayatima geri döndüm o kadar stresten sonra şuan kuş kadar hafif hissediyorum 😂
Melsa Deleted_1 inşallah kuzum ya hepimize bu ay sevinc olur 🙏🏻😍 ovulasyon testle denedim bu ay ilk kez bakalım hayırlısı hepimiz için yine olmazsa pes etmek yok kızçeler devam güçlü olmamız lazım♥️ Denizderya