Melsa Deleted_1 yaa üzüldüm açıkçası kuzum ya yinede canını sıkma allah büyüktür hiç ummadıgımız zaman nasip etcek bize rabbim üzülme bende bugün olmadım yarın gelcek gibi hissediyorum umudum yok hayırlısı hepimiz icin geç olsun güç olmasın ♥️
Deleted_1 Melsa amin inşallah canım valla hayırlsı olsun diyorum ama her defasında aşırı üzülüyorum rabbim çok aratmasın inşallah isteyen hakeden herkese nasip etsin inşallah sende vardır inşallah yoksada nasip diyecez artık🌺🥰🤲🏻
Melsa Deleted_1 öyle canım cok haklısın hayırlısı olsun diyoruz ama ister istemez aşırı üzülüyoruz dedigin gibi rabbim çok aratmasın hepimize nasip etsin 🙏🏻♥️
Security29 Kızlar bende bir şey sorucam hazır post açılmışken, bizde iki aydır deniyoruz benim adetim hiç gecikmezdi bu ay 4 gün gecikti test yaptırdım negatif çıktı şuan tam 6 gün oldu hala adet olmadım. Tekrar test yapsam çıkma ihtimali olur mu sizce
Fairytaleee Security29 yani hamile olabilirsin de olamazsında gecikmelerin olması normal gebelik düşündükten sonra rahim kendini hazırlıyormuş